Affleckova krásna milenka De Armas hore bez! A ešte aj vo vášnivej scéne

Herečku Anu De Armasovú momentále médiá vnímajú najmä v súvislosti s hercom Benom Affleckom. Ale stále je to aj veľmi talentovaná... a tiež veľmi príťažlivá herečka.

09.04.2020 12:00
debata
zväčšiť Herečka Ana de Armas sa odhalila hore bez vo... Foto: RT Features / Planet / Profimedia
Herečka Ana de Armas sa odhalila hore bez vo filme Wasp Network. Herečka Ana de Armas sa odhalila hore bez vo filme Wasp Network.

Práve tú druhú polohu dokazuje aj vo filme Sergio z produkcie Netflix, kde dostala jednu z úloh. Rozhodne však poteší v nej svojich mužských fanúšikov. Kubánska rodáčka sa totiž pred kamerami ocitla v poriadne vášnivej milostnej scéne, na konci ktorej prišlo aj vizuálne „odhalenie“. Áno, De Armas zostala nahá počas scény s filmovým kolegom.

Tridsaťjedenročná kráska nepochybne patrí medzi nové sexidoly Hollywoodu. A potvrdzuje to v celkovo rozmanitých úlohách. Či už to bola jej dokonalá verzia milenky budúcnosti, ktorá sa hrdinovi prihovára z hologramu, vo filme Blade Runner 2049, alebo plachá, no anjelska opatrovateľka v kriminálke Na nože!.

Už o pár mesiacov diváci tiež budú môcť vidieť, ako sa krásna brunetka popasovala s rolou Bond-girl v najnovšom filme No time to die. Ten síce mal byť pôvodne už v tomto čase v kinách. Slávnostnú premiéru však museli tvorcovia odložiť pre epidémiu koronavírusu.

De Armasovú by diváci mali vidieť tento rok aj vo vzťahovom trilleri Deep Water, kde si zahrala práve so súčasným partnerom Benom Affleckom. Dvojica sa zoznámila počas nakrúcania a odvtedy sú nerozluční.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nakrúcanie #scéna #sexy #Ana de Armas

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...