Najsexi striptér z plátna oslavuje! Tatum má 40, pamätáte si ho aj takto?

Jeho chlapčenský šarm, pevné svaly a imidž tak trošku zlého chlapca z neho pred rokmi spravili miláčika ženského publika. Herec Channing Tatum, ktorý sa presadil naprieč žánrami, oslavuje okrúhle jubileum.

26.04.2020 10:00
debata
Channing Tatum na premiére seriálu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Channing Tatum Channing Tatum na premiére seriálu "Comrade Detective" v Los Angeles.

Tatum sa narodil 26. apríla 1980 v meste Cullman v Alabame, odkiaľ sa rodina presťahovala do oblasti pri rieke Pascagoula. Už ako tínedžer prejavil veľký pohybový a športový talent a postupne vyskúšal niekoľko druhov športu, od amerického futbalu, cez bojové umenia až po basketbal.

Hoci získal štipendium na základe svojich športových výsledkov, neskôr ho z vysokej školy vyhodili a tak sa vrátil domov. Začal sa živiť ako striptér a tanečník v nočných kluboch, čo neskôr s úspechom zužitkoval aj na filmovom plátne.

Channing Tatum, Alex Pettyfer v snímke Magic Mike.
Herečka a moderátorka vyhlásenia cien MTV Movie...
+17Channing Tatum s tehotnou manželkou Jennou...

V nezávislom, no komerčne úspešnom filme Magic Mike, sa podelil o skúsenosti zo striptérskych čias a film sa dočkal aj pokračovania pod názvom Magic Mike XXL. Obe snímky však Tatum nakrúcal už ako ostrieľaná a úspešná filmová hviezda.

Jeho kariéru pred kamerami odštartovalo účinkovanie v hudobných videách a v reklame. V roku 2006 sa potom objavil vo filme Let's Dance, kde predviedol tanečné umenie a zoznámil sa tiež s dnes už bývalou manželkou Jennou Dewanovou. Nasledovali úlohy v akčnom aj romantickom žánri. Tatum sa objavil napríklad vo filmoch Dear John, Let's Dance 2, Vedľajšie účinky či remake slávneho seriálu 21 Jump Street, ktorý dostal filmovú podobu a pre úspech sa dočkal aj druhého filmu s názvom 22 Jump Street.

Herec Channing Tatum na zábere z filmu Magic... Foto: © Warner Bros.
Channing Tatum Herec Channing Tatum na zábere z filmu Magic Mike XXL.

Herecky nepochybne zaujal vo filme Foxcatcher, ktorý v roku 2014 žal úspechy a vyniesol Tatumovi a jeho kolegom Markovi Ruffalovi a Stevovi Carellovi niekoľko cien na festivaloch. Zatiaľ posledným (no menej výrazným) filmovým predstaviteľom bol jeho kovboj Tequila v akčnom filme Kingsman: Zlatý kruh.

S exmanželkou Jennou Dewanovou, ktorú spoznal pri nakrúcaní filmu Let's Dance, tvorili dlhé roky ideálny pár Hollywoodu. Spoločne vychovávali dcérku Everly. Ešte v roku 2018 však prekvapivo ohlásili rozchod a o rok neskôr ich súd aj rozviedol. Tatum randil napríklad s britskou speváčkou Jessie J, ale aj ich vzťah sa pred pár týždňami skončil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Channing Tatum #kariéra #film #tanec #striptér #jubileá hviezd

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...