Nahý od 17-ich! Hoult sa vyzliecť nehanbí, s koňom však už radšej nie

V jeho filmografii sa dá náratať niekoľko titulov, v ktorých sa herec Nicholas Hoult vyzliekol. Dokonca v pár z nich donaha a prvýkrát, keď mal len sedemnásť. Je to dnes už pre neho komfortné?

24.06.2020 00:00
debata
Herec Nicholas Hoult na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Nicholas Hoult na archívnom zábere. Herec Nicholas Hoult na archívnom zábere.

Hoult sa v rozhovore pre GQ Hype priznal, že nahota nie je pre neho niečo výnimočné, zároveň však dodal, že „byť nahý pred 20, 50 alebo 100 cudzími ľuďmi nie je nikdy úplne príjemné“.

Britský rodák sa vôbec prvýkrát odhalil pred kamerami ešte ako sedemnásťročný, to by dnes už asi nebolo také jednoduché. Respektíve by sa to nezaobišlo bez kritiky a protestov. Hoult však tvrdí, že to nebol „zlý zážitok“. „Skôr sa na to pozerám v duchu, že poďme to rýchlo urobiť, nech to mám za sebou a môžem sa zase venovať hraniu, ktoré mám rád,“ komentoval pre portál pánskeho časopisu GQ.

Tridsaťročného herca mohli vidieť diváci čiastočne nahého aj v novom seriáli The Great, kde stvárnil ruského cára Petra, manžela panovníčky Kataríny Veľkej. V Adamovom rúchu sa potom Hoult objavuje aj v novinke The Real Story of Kelly Gang.

Herec musel nahú scénu absolvovať so živým koňom v interiéri a vystríhali ho ešte pred točením, že nevedia, ako bude zviera reagovať. „Toho koňa nalákali dovnútra nejakou šťavnatou mrkvou. Ja tu sedím nahý a on sa na mňa pozerá akoby som bol nejaká pochúťka. Bol som úplne primrznutý. Myslím si, že po tomto točení som sa rozhodol, že prestanem nakrúcať nahý,“ uviedol s humorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #nakrúcanie #Nicholas Hoult #sexy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...