Theron prišla o obľúbenú rolu! Bolí to, ale verím režisérovmu rozhodnutiu

Herečka Charlize Theron považuje rolu Furiosy vo filme Mad Max: Šialená jazda z roku 2015 za jednu zo svojich najobľúbenejších. Aj preto ju správy, ktoré sa šíria už nejaký ten týždeň, sklamali.

08.07.2020 00:00
Herečka Charlize Theron (v popredí) na zábere z... Foto: ,
Herečka Charlize Theron (v popredí) na zábere z filmu The Old Guard. Za ňou herci Luca Marinelli (v strede) a Matthias Schoenaerts.
debata (1)

Režisér projektu George Miller potvrdil, že chce pokračovať s príbehom Mad Max, pričom dej by sa mal v nových filmoch sústrediť práve viac na postavu Furiosy. Akurát si ju už nezahrá držiteľka Oscara. Miller chce údajne hrdinku obsadiť mladšou herečkou a v hre sa už objavilo aj pár mien. Okrem Any-Taylor Joy napríklad aj herečka Jodie Comer, ktorú diváci poznajú napríklad zo seriálu Na muške.

Portál The Hollywood Reporter oslovil v súvislosti s týmito novinkami samotnú Theronovú a tá úprimne priznala nasledovné: „Je to pilulka, ktorá sa ťažko prehĺta,“ vyhlásila blondínka. „Pozrite sa, viac než je vôbec možné rešpektujem a vážim si Georga. Je to skutočný majster a želám mu len to najlepšie. Ale určite je to trošku bolestivý pocit,“ komentovala Theron.

Herečka Charlize Theron (vľavo) a jej filmová... Foto: SITA/AP, Aimee Spinks
Herečka Charlize Theron (vľavo) a jej filmová kolegyňa Kiki Layne na zábere z filmu The Old Guard. Herečka Charlize Theron (vľavo) a jej filmová kolegyňa Kiki Layne na zábere z filmu The Old Guard.

„Skutočne milujem tú postavu a som vďačná, že som malou časťou pomohla k jej stvoreniu. Bude navždy niekým, na koho myslím s rešpektom a bázou. Je zrejmé, že by som rada videla, ako tento príbeh pokračuje, a ak George cíti, že to má byť týmto spôsobom, potom mu plne dôverujem,“ doplnila ešte herečka.

Theron aj napriek tomu, že v auguste oslávi 45. narodeniny, nevzdáva akčného žánru. Na Netflixe má v týchto dňoch premiéru novinku pod názvom The Old Guard, ktorú hviezda aj spoluprodukovala a zahrala si v nej hlavnú ženskú rolu. Snímka nemá núdzu o množstvo akčných scén, z ktorých veľkú časť herečka zvládla sama bez pomoci dablérky či kaskadérky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Charlize Theron #Mad Max: Šialená jazda

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...