Brychtovú aj Corrada Cattaniho ponúkne na jeseň divákom Trojka

Nový magazín pre seniorov aj návrat k boju s talianskou chobotnicou - čo ešte prinesie Trojka na jeseň?

23.08.2020 00:00
Katarína Brychtová Foto:
Moderátorka Katarína Brychtová.
debata

Moderátorka Katarína Brychtová sa na jeseň bude prihovárať divákom Trojky. Priestor dostane v modernom magazíne pre seniorov KLUB, v ktorom bude účinkovať spolu s Marcelom Hanáčkom.

53-ročná Brychtová bola súčasťou vysielania Trojky aj počas koronakrízy. V apríli sa k divákom dostala relácia Encyklopédia prevencie – Spolu to zvládneme. 10 minútový magazín určený hlavne seniorom Trojka vysielala každý pracovný deň počas štyroch týždňov vždy pred 19. hodinou. V relácii sa objavoval aj olympijský víťaz a majstra sveta Matej Tóth, ktorý spolu s otcom Viliamom ponúkali cvičenia vhodné pre seniorov. Meno Kataríny Brychtovej je spojené práve s RTVS. V minulosti moderovala relácie ako NAJ dedinka Slovenska či Pošta pre teba.

Trojka však ponúkne aj návrat do minulosti – pondelkovým ťahákom bude taliansky kriminálny seriál Chobotnica. Obľúbený seriálový hit, ktorý debutoval v 80. rokoch minulého storočia, vtiahne divákov do boja komisára Corrada Cattaniho so sicílskou mafiou.

Diváci sa v pondelok môžu tešiť aj na historické dokumenty a dramatické rekonštrukcie. Utorok a štvrtok budú patriť pôvodnej seriálovej televíznej tvorbe, cyklu Trezor, ktorý čerpá zo zaujímavých archívnych materiálov Matice slovenskej a komediálnym filmom z archívu RTVS. V stredu divákov zabavia relácie Chodili sme spolu, Mojich sedem divov a Vesmír je náš svet. Piatkové večery na Trojke budú venované hudbe v reláciách Šlágerparáda, Staré… ale hity a Defilé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Brychtová #chobotnica

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...