Katka Brychtová má novú reláciu aj kolegu! Aha, ako im to ladí

RTVS uvedie od 7. septembra nový publicistický magazín nielen pre seniorov. Klub na Trojke budú môcť diváci sledovať každý pondelok a piatok o 18:00 na Trojke.

07.09.2020 16:00
brychtová Foto:
Katarína Brychtová a Marcel Hanáček v relácii Klub na Trojke.
debata (1)

Úlohy moderátorov sa v novom pôvodnom magazíne výborne zhostili Katarína Brychtová a po prvýkrát na televíznych obrazovkách moderátor a skúsený redaktor Rádia Regina Marcel Hanáček.

"Teším sa, že začína jeho televízna kariéra, lebo je výborný moderátor a redaktor, pripravuje scenáre a ide mu to výborne. Mal trošku na začiatku obavy z kamery, ale absolútne ich nemusí mať, pretože má dobrú hlavu, rozmýšľa, a to je u moderátora veľká výhoda,“ pochválila svojho kolegu Katka Brychtová.

Diváci sa v novej relácii môžu tešiť na rozhovory so známymi osobnosťami, ale aj rôznymi inšpiratívnymi ľuďmi. Dozvedia sa o zaujímavých tipoch na trávenie víkendov, ale budú môcť vidieť aj množstvo zaujímavých reportáží z výnimočných a inšpiratívnych miest. Nebudú chýbať rôzne príbehy ľudí z ich rôznorodých a pestrých životov.

Katarína Brychtová a Marcel Hanáček v relácii... Foto: RTVS
brychtová Katarína Brychtová a Marcel Hanáček v relácii Klub na Trojke.

"Klub na Trojke – verím, že bude zaujímavý nielen pre seniorov, ale pre každého človeka, ktorý je zvedavý, ktorý sa chce dozvedieť niečo inšpirujúce,“ opísala novú reláciu Katka, ktorá sa priznala i s tým, že si veľmi váži seniorov. Tí sú často skutočnou inšpiráciou pre mladších.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Brychtová

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...