Ako chránia hollywoodske hviezdy? Takto vyzerá nakrúcanie v časoch korony!

Niekoľko mesiacov čakal Hollywood na riešenie situácie v rámci pandemickej krízy. Nakrúcanie projektov bolo zastavené, mnohí herci, ale aj všetci filmoví spolupracovníci boli bez práce niekoľko mesiacov.

30.09.2020 13:03
Herečka Jodie Comer na nakrúcaní filmu režiséra... Foto: ,
Herečka Jodie Comer na nakrúcaní filmu režiséra Ridleyho Scotta Last Duel s ochranným plastovým štítom na tvári.
debata

Ako sa však zvykne hovoriť práve v oblasti šoubiznisu, šou musí pokračovať a tak sa aj filmová produkcia pred pár týždňami konečne rozbehla. Zábery fotografov z pľacu nakrúcania novinky režiséra Ridleyho Scotta, historickej snímky Posledný súboj, ukázali, ako to v súčasnosti vyzerá.

Zábery, ktoré zverejnili aj svetové agentúry, zachytávajú herecké hviezdy Matta Damona a Jodie Comerovú v historických kostýmoch. Jedna vec však historická nie je vôbec. Tváre im chráni rúško (Damon) a plastový štít (Comer). Na fotografiách z pľacu je jasné, že s ochrannými pokrývkami tváre pracuje kompletne celý filmový štáb. Herecké hviezdy však nestrácajú dobrú náladu a na mnohých záberoch je vidieť, ako sa Jodie Comer usmieva a máva fotografom v okolí.

Herečka Jodie Comer na nakrúcaní filmu režiséra...
Herec Matt Damon s ochranným rúškom na tvári...
+3Herečka Jodie Comer (v strede) na nakrúcaní...

Posledný duel režiséra Ridleyho Scotta sa začal nakrúcať už pred štartom pandémie, no následne musela byť produkcia pozastavená. Herec Matt Damon dokonca vďaka nakrúcaniu zostal na niekoľko týždňov s celou rodinou „zaseknutý“ v Írsku a strávil tam časť karantény predtým, než sa mohli vrátiť do Los Angeles. Najstaršia Damonova dcéra, ktorá študuje v New Yorku, dokonca prekonala ochorenie covid-19. Herec však pre médiá potvrdil, že malo mierny priebeh.

zväčšiť Herec Matt Damon s ochranným rúškom na tvári... Foto: SITA/AP, Niall Carson
Herec Matt Damon s ochranným rúškom na tvári počas prestávky v nakrúcaní filmu Last Duel. Herec Matt Damon s ochranným rúškom na tvári počas prestávky v nakrúcaní filmu Last Duel.

Už pred niekoľkými týždňami sa obnovilo aj nakrúcanie filmu Mission: Impossible s hercom Tomom Cruisom. Filmy sa znovu začali nakrúcať aj v domácom priestore. Napríklad v lete odštartovali práce na konverzačnej komédii Známi neznámi a dokončilo sa nakrúcanie komédie Matky, slovenská režisérka Mariana Čengel Solčanská nakrúca historický film Slúžka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #nakrúcanie #Ridley Scott #Jodie Comer #koronavírus

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...