Krásna blondínka Perkausová a urastený Šebrle opäť spolu

Eva Perkausová a Roman Šebrle si vyskúšali vlastné programy, teraz hlásia spoločný návrat.

05.10.2020 13:40
debata (1)

Aktuálne spravodajstvo z Česka i zo sveta prichádza ku slovenským divákom z obrazoviek CNN Prima NEWS či kanálu Prima PLUS v podobe programu Hlavní zprávy večer čo večer. Hlavná spravodajská relácia skupiny Prima teraz hlási veľký návrat. Za moderátorský pult sa vracia obľúbená dvojica Eva Perkausová a Roman Šebrle. Staronová dvojica tak doplní stálice správ na Prime – Karla Voříška a Kláru Doležalovú. Perkausová a Šebrle sa premiérovo v relácii objavia opäť 5. októbra od 18.55 h.

Moderátorská dvojica Eva Perkausová a Roman... Foto: Prima
Eva Perkausová a Roman Šebrle Moderátorská dvojica Eva Perkausová a Roman Šebrle.

„S Romanom sme zohratá dvojica. V Showtime, po štarte kanálu CNN Prima News, som bola síce spokojná, ale rovnako sa mi cnelo po spoločne odmoderovaných reláciách. Ponuku na návrat som preto prijala s nadšením,“ hovorí Eva Perkausová.

Obaja správari od apríla moderovali vlastné programy. Eva žiarila v dennom spoločenskom magazíne Showtime a Roman posilnil svojou osobnosťou, a najmä skúsenosťami z praxe, športovú redakciu a moderoval Sport. Už v lete ale Roman s Evou potvrdili svoju zohratosť, keď zaskočili za Libora Boučka a Soňu Porupkovú v Novom dni.

„Skúsili sme to pár mesiacov každý sám, osud nás ale rovnako zviedol dohromady. Už v lete sme si vyskúšali spoločné moderovanie relácie Nový deň a mali sme od divákov neuveriteľné množstvo pozitívnych ohlasov. Takže ma náš comeback do hlavnej spravodajskej relácie milo potešil. S Evou si totiž skvele rozumieme aj mimo obrazovku,“ dodáva Roman Šebrle.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Perkausová #Roman Šebrle

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....