Kelly a Donna sa zašlej slávy Beverly Hills 902 10 držia zubami-nechtami! Čo zasa vymysleli?

Tridsať rokov po premiére seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000) spúšťahú Tori Spelling a Jennie Garth podcast k megaúspešnému seriálu minulosti.

07.10.2020 00:00
Jennie Garth a Tori Spelling Foto:
Jennie Garth a Tori Spelling ako Kelly a Donna v začiatkoch seriálu Beverly Hills 90210.
debata (1)

Podcast s názvom "9021OMG“ ponúkne fanúšikom pohľad do zákulisia nakrúcania seriálu, na ktorom vyrástla celá jedna generácia. Herečky plánujú sledovať všetky epizódy od začiatku a zároveň komentovať pre fanúšikov, čo sa v tej chvíli dialo za kamerou. O novinke informovali Spelling a Garth na Instagrame, podcast by mal bežať na rozhlasovej stanici iHeartRadio od novembra.

47-ročná Spelling si zahrala v seriáli Donnu Martinovú, najlepšiu kamarátku Kelly Taylorovej, ktorú stvárňovala Jennie Garth (48). Posledná epizóda „Beverly Hills 90210“ sa na televízne obrazovky dostala v roku 2000. Celkovo sa odvysielalo desať sezón. Spelling a Garth spája dlhoročné priateľstvo aj mimo seriálového prostredia.

Tori Spellin a Jennie Garth v roku 2019. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Tori Spellin a Jennie Garth Tori Spellin a Jennie Garth v roku 2019.

Aj keď bola pôvodná séria obrovským hitom, remake kultovej série bol prepadákom. Projekt BH 90210 (6-dielna miniséria, 2019) musel byť televíziou FOX stopnutý po prvej sérii pre divácky nezáujem. Zdá sa však, že Donna a Kelly sa svojej niekdajšej slávy, ktorú im priniesol projekt deväťdesiatych rokov, vzdať nechcú. A skúšajú všetko možné, aby zašlú slávu nejakým spôsobom oživili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth #Tori Spelling #Beverly Hills 902 10

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...