Dve slávne Bond-girl zmenili podobu! Takto by vyzerali v stredoveku

Trojica slávnych žien v zložení Denise Richards (49), Joan Collins (87) a Jane Seymour (69) predstavili seriálovú novinku Glow And Darkness v španielskom Madride.

28.10.2020 00:00
debata

Seriál z obdobia stredoveku zobrazuje život svätého Františka z Assisi a na obrazovky prináša aj slávne historické osobnosti – Richarda Levie srdce či Eleonoru Akvitánskú (hrá ju Jane Seymour). Niekdajšia predstavieľka Alexis zo seriálu Dynastia, Joan Collins, hrá v seriáli Adelu Savojskú.

Joan Collins, Jane Seymour a Denise Richards na... Foto: Profimedia
Joan Collins, Jane Seymour a Denise Richards Joan Collins, Jane Seymour a Denise Richards na predstavení seriálu 'Glow and Darkness' v Madride.

Seriál vznikal v marci v Španielsku, ale jeho nakrúcanie muselo byť pre zúriacu pandémiu prerušené. Je zaujímavé sledovať, ako sa zo slávnych seriálových hviezd stali stredoveké postavy, keďže zábermi z nakrúcania sa herečky pochválili na sociálnych sieťach.

Korunky na hlave, prepracované účesy, honosné dobové kostýmy – španielski tvorcovia si nechali na vizuálnej stránke seriálu, ktorý vznikal aj v okolí Madridu, evidentne záležať. Dve z trojice herečiek – Denise Richards aj Jane Seymour sa v minulosti predviedli ako Bond-girl vo filmoch o slávnom agentovi 007. Na tento fakt upozornila pri zverejnených záberoch z nakrúcania historického seriálu práve Richards.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Me & Miss Jane Two #bondgirls coming together for this project @janeseymour #glowanddarkness

Príspevok, ktorý zdieľa Denise Richards (@deniserichards),

Pre Madrid sa Jane Seymour rozhodla pre ohnivú červenú, v šatách tesne pod kolená predviedla svoju tip-top postavičku, ktorou sa pýši aj tesne pred sedemdesiatkou. V elegantnom bielom kabáte sa z pódia počas tlačovej konferencie usmievala energická Joan Collins. A napokon, niekdajšia manželka herca Charlieho Sheena, Denise Richards, zvolila kratučké kvetinové šaty a vysoké kožené čižmy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Seymour #Joan Collins #Denise Richards

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...