Kristína na pódiu, hoci bez publika! Speváčka prezrádza, aká bola nálada

Speváčka Kristína sa stala hosťom relácie Petra Biča 3 pódiá. Ako sa cítila na pódiu bez fanúšikov?

13.11.2020 00:00
kristína peláková Foto:
Kristína v relácii 3 pódiá.
debata

Speváčka Kristína, live-power popový King Shaolin a alternatívna Veronika Rabada. Kde inde sa takíto rozdielni hudobníci môžu stretnúť ako v relácii 3 pódiá?

Speváčka Kristína nádherným hlasom zaspieva svoje známe hity Horehronie a Mať srdce a do vianočnej nálady nás dostane pesničkou Na bieleho koňa.

Kristína v relácii 3 pódiá. Foto: Dominika Kentošová
Kristína peláková Kristína v relácii 3 pódiá.

"Na nakrúcanie som sa veľmi tešila a tentokrát som mala ešte intenzívnejší pocit, keďže vieme akým obdobím teraz hudobná sféra prechádza. Myslím si, že aj keď sme tam nemali publikum, tak sme si tú náladu dokázali navodiť. Cítila som sa veľmi príjemne a Peter Bič, ktorý túto reláciu moderátorský viedol, vytváral v rozhovoroch svojimi otázkami a muzikantskými vsuvkami výbornú hudobnú atmosféru. Na záver celej relácie sme si spoločne zaimprovizovali a zaspievali známu zahraničnú hitovku I Love Rock ‚n‘ Roll od Joan Jett,“ prezradila Kristína Peláková.

„Som veľmi rád, že vznikla takáto relácia, ktorá divákom prináša aktuálny prehľad hudobnej scény všetkých žánrov a mieša veľmi pestro vždy tri formácie v jednej časti,“ povedal Michal Neffe z King Shaolin. Veronika Rabada v relácii zastupovala folklór, respektíve pop s inšpiráciou vo folklóre. Reláciu s trojicou spevákov si môžete pozrieť 13.11. na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Peláková #3 pódiá

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...