Veľká novina pre fanúšikov Wonder Woman! Toto je skutočne prevratný krok...

Prekvapivá novinka, ktorá vyvolala nadšenie, ale rozhodne aj zamyslenie sa nad tým, ktorým smerom kráča budúcnosť kín. Spojená je s filmom Wonder Woman 1984.

19.11.2020 14:05
Film Wonder Woman 1984 Foto: ,
Herečka Gal Gadot ako Wonder Woman na zábere z filmu Wonder Woman 1984.
debata (1)

Pokračovanie kinohitu o superhrdinke z ostrova Amazoniek malo pôvodne mať premiéru v kinách už v lete tohto roka. Potom sa premiéra posúvala, predovšetkým vzhľadom na pandemickú situáciu, ktorá súvisela s nízkou návštevnosťou kín. A teraz poriadne prekvapilo rozhodnutie producentov, ktorí sa rozhodli, že film uvedú aj na HBO Max!

Ako uviedli zástupcovia spoločnosti Warner Bros. Pictures, snímka bude mať veľkolepú premiéru 25. decembra na platenom kanáli HBO Max a zároveň by sa mala v rovnakom čase premietať vo vybraných kinách. Ide o tak o prvý blokbaster, ktorý sa po presúvaní premiér a dopade koronakrízy presunul aj na streamovaciu platformu ešte predtým než bol uvedený výlučne do kín.

„V istom bode si musíte vybrať, ak chcete rozdávať lásku a radosť, spôsob, akým to je možné. To je prvoradé,“ uviedla režisérka filmu Patty Jenkins na Twitteri. Dodala, že dúfa v to, že snímka divákom prinesie dostatok radosti najmä v časoch pokoja a sviatkov.

Herečka Gal Gadot, hlavná predstaviteľka, ktorej rola Wonder Woman odštartovala svetovú kariéru, však dodala už triezvejšie, že „nešlo o ľahké rozhodnutie“. „Wonder Woman 1984 je pre mňa veľmi špeciálna a ja len dúfam, že sa stane špeciálnou aj pre vás,“ odkázala fanúšikom v tlačovom vyhlásení pre HBO Max. Dodala, že film si fanúšikovia a diváci môžu pozrieť z domu, ale tiež vo vybraných kinách, kde by ho mali uviesť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #HBO Max #Wonder Woman: 1984

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...