Z väzenia pred kamery! Zúfalka Huffman si mohla z ponúk vyberať

Herečka Felicity Huffman (57) má zrejme škandál s úplatkami pre univerzitu definitívne za sebou.

02.12.2020 00:00
 Felicity Huffman Foto:
Felicity Huffman na archívnej snímke - v seriáli Zúfalé manželky.
debata

Ako informuje americký portál „Deadline“, Huffman sa čoskoro vráti pred kamery. 57-ročná niekdajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky sa objaví v komediálne ladenom seriáli so športovou tematikou, ktorý nakrúti pre televíziu ABC.

Séria, ktorá zatiaľ zostáva bez názvu, je postavená na skutočných udalostiach a zobrazuje príbeh ženy, ktorá po smrti svojho manžela prevezme bejzbalový tím 2. divízie Sacramento River Cats. Herec Zack Gottsagen (35) si zahrá pred kamerami jej syna, veľkého fanúšika bejzbalu s Downovým syndrómom. Pod scenár novinky sa má podpísať scenáristka Becky Hartman Edwards. Podľa portálu mala byť herečka po prepustený z väzenia priam bombardovaná ponukami na seriálové úlohy.

Felicity Huffman opúšťa súd v  Bostone -... Foto: SITA/AP, KATHERINE TAYLOR
Felicity Huffman Felicity Huffman opúšťa súd v Bostone - archívna snímka.

Pred rokom bola Felicity Huffman odsúdená na 14 dní väzenia, 250 hodín verejnoprospešných prác a pokute 30 000 dolárov. Herečka si trest odpykala vo väznici v americkom meste Dublin, ktoré leží 60 kilometrov od San Francisca. Podľa portálu má už herečka za sebou aj odpracované hodiny verejnoprospešných prác, udelenú pokutu takisto už uhradila.

Držiteľka prestížnej ceny Emmy bola súčasťou skupiny 51 člennej skupiny, v ktorej rodičia podľa prokuratúry celkom zaplatili na úplatkoch 25 miliónov dolárov, aby sa ich deti dostali na prestížne univerzity. Herečka sa v rámci dohody s prokuratúrou priznala. Podľa súdnych spisov Huffman poskytla úplatok vo výške 15 000 dolárov maskovaný ako charitatívny príspevok, aby sa mohla podvodu zúčastniť v záujme svojej najstaršej dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #úplatky #Felicity Huffman

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...