Je z nej šarlatánka! Vačkovej bláznivá premena, s týmto účesom mieri do seriálu

Na jej mierne pojašenú Alicu z Paneláku zabudnite! Zo Zuzany Vačkovej bude šarlatánka Helga. Ale rovnako komunikatívna...

15.12.2020 10:30
debata

Herečka Zuzana Vačková sa už čoskoro ukáže v seriálovej novinke televízie JOJ s názvom Bodka. Popri hlavnej postave, ktorú stvárňuje herec Robo Jakab, sa predvedie ako jeho suseda – Helga Arwayová.

Zuzana Vačková  ako Helga Arwayová v seriáli... Foto: JOJ
Zuzana Vačková Zuzana Vačková ako Helga Arwayová v seriáli Bodka.

Je bláznivá, ale dobrácka majiteľka kocúra Hectora. Žije sama, zarába si výkladom kariet, numerológiou, predajom liečivých byliniek a kameňov. Sama o sebe vie, že je šarlatánka. A tak sa s ňou v mene jej novej seriálovej postavy „pohrali“ aj vizážisti a kostyméri novinky Bodka. Jej bláznivý zjav podčiarkli aj šialeným účesom a takisto svojským štýlom obliekania.

Zuzana Vačková  ako Helga Arwayová v seriáli... Foto: JOJ
Zuzana Vačková Zuzana Vačková ako Helga Arwayová v seriáli Bodka.

Diváci si herečku ešte dobre pamätajú aj zo seriálu Panelák, v ktorom stvárňovala postavu optimistickej a mierne pojašenej psychologičky Alice. Podobne ako Alica, aj jej Helga bude rovnako komunikatívna. Okrem Jakaba bude herečka pred kamerami v úzkom kontakte aj s kolegom Mariánom Labudom ml. Ako sa na pľaci novinky cítila?

„S Majkom Labudom sme čo to spolu pohrali. Boli sme milenci, myslím si, že aj manželia, takže sme už spoločne zahrali zopár krásnych scénok. Okrem toho sme boli v spoločnosti zvieratiek a skvelého hereckého kolegu Roba Jakaba, ale aj druhých hercov,“ opisuje herečka a zdôrazňuje, že aktuálne nakrúcanie bolo pre ňu v niečom iné ako tie predošlé seriálové práce. „Mali sme tam istú dávku variability, ktorá bola nutná, pretože sme natáčali so zvieratami a nikde sme nemali úplne dané, že zvieratko bude počas scény v dobrej nálade a že všetko bude robiť na prvýkrát.“

seriál bodka

Práve zvieratá dostávali pred kamerou novinky viac miesta. Čo hovorí na nakrúcanie so zvieratami Vačková? Sú nevyspytateľné, ale tie, ktoré sme mali na natáčaní, boli veľmi poslušné. Tešila som sa z každého natáčacieho dňa. Pozerať sa na to, ako pracujú profesionáli so psíkmi, čo s nimi robia, keď zvieratká nenatáčajú a majú voľný čas, aký priestor im vytvárajú v neznámom prostredí… To všetko bolo pre mňa veľmi zaujímavé."

Zuzana Vačková  ako Helga Arwayová v seriáli...
Zuzana Vačková  ako Helga Arwayová v seriáli...
+2Herečka Zuzana Vačková a jej kolega Martin...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Vačková #Panelák #Róbert Jakab #seriál Bodka

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...