Bozk s Kidmanovou, sex s Grantom, nahá v celej kráse! Talianka ohúrila v hite HBO

V seriáli The Undoing (Mala si to vedieť) jej tvorcovia zverili rozhodne tú najodhaľujúcejšiu úlohu. Krásna herečka Matilda De Angelis si aj vďaka nej pritiahla na svoju stranu množstvo fanúšikov.

16.12.2020 00:00
undoing Foto:
Herečka Matilda De Angelis na zábere zo seriálu The Undoing.
debata

Rodáčka z talianskej Bologne si v projekte z produkcie HBO zahrala Elenu Alvesovú, ktorej osud sa prepletá so životmi hlavných protagonistov v podaní Nicole Kidmanovej a Hugha Granta. Kým s britským hercom si strihla vášnivú milostnú scénu, s jeho austrálskou kolegyňou ju čakala pre zmenu scéna bozkávania sa či predvádzania nahých kriviek v šatni posilňovne.

Pôvabná brunetka, ktorej príroda nadelila veľmi príťažlivé ženské tvary, si vraj prácu s veľkými hollywoodskymi hviezdami užívala. V rozhovore pre magazín Interview sa dokonca vyznala z toho, že práve bozkávacia scéna s Nicole Kidmanovou bola pre ňu jedna z najkrajších spomienok.

zväčšiť Herecké hviezdy Hugh Grant a Nicole Kidman na... Foto: HBO Europe
Nielsens Herecké hviezdy Hugh Grant a Nicole Kidman na zábere zo seriálu The Undoing.

„Strašne sa mi to páčilo. Bola som taká pyšná. Okamžite som zavolala všetkým mojim kamarátkam a porozprávala im o tom, že som bozkávala Nicole Kidmanovú,“ prezradila De Angelis pre časopis. „Keď sa na to pozriem spätne, zdá sa mi, ako by to bol môj prvý bozk v živote,“ dodala ešte.

zväčšiť Bozk herečiek Matildy De Angelisovej a Nicole... Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia
Bozk herečiek Matildy De Angelisovej a Nicole Kidmanovej v seriáli The Undoing. Bozk herečiek Matildy De Angelisovej a Nicole Kidmanovej v seriáli The Undoing.

Dvadsaťštyriročná Talianka vraj rolu vo veľkej televíznej produkcii oslávila práve s kamarátkami a so svojou mamou. Na otázku, čo urobila, keď zistila, že dostala úlohu v seriáli The Undoing, uviedla nasledovné: „Opila som sa. Poriadne som sa opila. Šla som si zatancovať s mojimi kamarátkami a neprestávala sa usmievať celú noc. A hneď cez víkend som potom vzala moju mamu a odleteli sme do Madridu. Chceli sme urobiť niečo bláznivé, lebo to celé bolo úplne bláznivé.“

Podľa slov príťažlivej herečky ju práve mama podporovala celé roky a ona sa jej chcela spoločným výletom odmeniť. Okrem role v seriáli z produkcie HBO môžu diváci vidieť De Angelisovú aj na obrazovkách Netflixu v projekte Rose Island.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #seriál #Nicole Kidman #Matilda De Angelis

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...