Ich láska pritiahla milióny divákov Netflixu! Otázka znie, naozaj to iskrenie len hrajú?

Televízny seriál pod názvom Bridgerton sa stal absolútnym hitom obrazoviek Netflixu v posledných dňoch minulého roka a v prvom týždni toho nového.

11.01.2021 10:56
Hlavní hrdinovia zo seriálu Bridgerton z... Foto:
Hlavní hrdinovia zo seriálu Bridgerton z produkcie Netflix.
debata

Trhol rekordy v sledovanosti, ale tiež pritiahol pozornosť hereckým obsadením. Najmä ústrední hrdinovia sú mimoriadne príťažliví herci.

Reč je o herečke Phoebe Dynevorovej, ktorá stvárnila Daphne Bridgertonovú a hercovi Regé-Jeanovi Pageovi, ktorý si zase zahral objekt jej lásky – vojvodu Simona. Scenáristi, ktorí pracovali s knižnou predlohou od Julie Quinnovej, pripravili ústrednej dvojici niekoľko vášnivých scén. Či už ide o sexuálne momenty, ale aj iskrenie pri hádkach a briskných dialógoch, duo hercov ich zvládlo skutočne na výbornú. Až natoľko, že mnoho fanúšikov začalo pátrať po tom, či medzi hereckými kolegami nie je čosi viac aj v súkromnom živote.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PD (@phoebedynevor)

„Myslím si, že všetko, čo potrebujete vedieť, sa odohráva pred kamerou,“ reagoval Regé-Jean Page na otázku v jednej z internetových diskusií, ktorá sprevádzala úspech seriálu. Niekoľko fanúšikov a divákov totiž zaujímalo, či nie sú s Dynevorovou párom aj v súkromí. „Všetko to iskrenie, ktoré môžete vidieť, prišlo zo stránok nádherného scenára a myslím si, že taký iskrivý scenáristický materiál je viac než dosť,“ komentoval ďalej Page, ktorý pred úspechom netflixového projektu nepatril práve medzi najznámejších hercov. Za sebou má len niekoľko televíznych a pár filmových projektov, zväčša v nezávislej filmovej produkcii.

Čo je zaujímavé, Pagea a Dynevorovú však spája okrem seriálu Bridgerton aj iný televízny projekt – populárny britský seriál zo školského prostredia pod názvom Waterloo Road, ktorý sa dočkal desiatich sérií a nakrúcal sa bezmála desať rokov. Pôvabná Phoebe si v ňom zahrala v jednej zo sezón v rokoch 2009 až 2010, šarmantný vojvoda zase účinkoval v tomto seriáli v ôsmich epizódach v záverečnej sérii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Regé-Jean Page (@regejean)

Herečku už niekoľko rokov poznajú aj americkí diváci – vďaka za to patrí seriálu Snatch (Podfuk), ktorý vznikol na základe populárneho rovnomenného filmu od britského režiséra Guya Ritchieho a v ktorom si zahrala napríklad s Rupertom Grintom, známym ako Ron Weasley z príbehov o Harrym Potterovi.

Práve Bridgerton však bude zjavne pre účinkujúcich hercov zlomovým projektom, pretože popularita, ktorú priniesol, je skutočne masívna. Len za necelé dva týždne na prelome rokov 2020 a 2021 sa napríklad na webových stránkach magazínu Vogue objavilo viac ako desiatka materiálov súvisiacich so seriálom. Zmienky o ňom a takzvaný „trending“ na sociálnych sieťach tiež dosiahol vysoké hodnoty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PD (@phoebedynevor)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #netflix #Bridgerton #Regé-Jean Page #Phoebe Dynevor

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...