Jennifer Aniston oznámila novinku! Jej fanúšikovia sú nadšením bez seba

Jennifer Aniston (51) potešila všetkých fanúšikov, ktorí ju milujú ako seriálovú hviezdu.

28.01.2021 14:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Jennifer Aniston.
debata

Prostredníctvom Instagramu im oznámila: „A sme späť“. Do objektívu posiela vzdušný bozk a za ňou sa usmieva Chris McMillan. Je to herečkin kaderník a práve jej upravuje vlasy pred kamery seriálu The Morning Show. A na jej oznam reaguje aj Reese Witherspoon slovami: „Áno, sme“. Informáciu už označilo ako „páči sa mi“ vyše 4 milióny Anistonovej fanúšikov, ktorí v komentároch neskrývajú nadšenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Nie sú nadšení len z tejto správy, ale aj z jej vzhľadu. Nešetria pochvalnými príspevkami typu: „Vyzeráš úchvatne“ či „Si nádherná“. Na správu Anistonovej reagujú aj jej slávne kolegyne, ktoré prejavujú radosť, že opäť stojí pred kamerami. Povzbudzuje ju Julianne Moore, Gwyneth Paltrow, Jennifer Garner ale aj jej dlhoročná kolegyňa zo seriálu Priatelia, Courteney Cox.

Aktuálny príspevok vzbudil výlučne pozitívne reakcie na rozdiel od jej predošlého. Aniston počas vianočných sviatkov ukázala v takzvanom „príbehu dňa“ záber s jednou veľmi špeciálnou – drevenou ozdobou zo stromčeka, v ktorej bolo ozdobným písmom vyryté „naša prvá pandémia 2020“. Ozdoba, ktorá mala byť pravdepodobne pripomienkou roka 2020 nesúceho sa v znamení pandémie koronavírusu, však niektorých sledovateľov veľmi nenadchla. Skôr naopak, pustili sa do herečky, že ide o veľmi "nevhodné“ gesto.

Jennifer Aniston  v  seriáli The Morning Show. Foto: Apple TV+
jennifer aniston, the morning show, Jennifer Aniston v seriáli The Morning Show.

Aniston získala za rolu v seriáli The Morning Show nominácie na Zlatý glóbus a cenu Emmy. Seriál, pod ktorý je podpísaná platforma Apple TV sa stretol s ohromným záujmom divákov a tí netrpezlivo čakajú na nové časti, v ktorých sa Aniston predvedie ako Alex Levy. Pred kamerami seriálu stojí spolu s ňou aj oscarová Reese Witherspoon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #The Morning Show

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...