Rozprávajúce prsia od Salmy Hayekovej v televíznej šou. Čo to hviezda prichystala?

Mexickú herečku Salmu Hayekovú roky rozoberajú médiá nielen pre jej talent, ale tiež pre fyzický vzhľad a jej prednosti. Hviezda pristúpila na nový projekt, v ktorom sa dostanú k slovu aj ženské vnady.

08.02.2021 00:00
debata
Herečka Salma Hayek na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herečka Salma Hayek na filmovom festivale v Cannes v roku 2010. Herečka Salma Hayek na filmovom festivale v Cannes v roku 2010.

Áno, reč je v tomto prípade o prsiach a ako informoval New York Post, ide o komediálny seriál natočený podľa knihy Leslie Lehrovej A boob's life (Život prsníkov). V centre pozornosti bude stáť hrdinka Leslie, ktorej vlastné prsia sa s ňou zhovárajú a komentujú všetko, čo sa v jej živote deje.

Salma Hayek má síce pomerne bohaté skúsenosti s predvádzaním svojho dekoltu na červených kobercoch, ale aj na filmovom plátne. V projekte, ktorý zastrešuje HBO Max, sa však ujala produkcie komediálnej série.

„Sme veľmi vďační za to, že v HBO Max boli dostatočne bystrí a odvážni na to, aby s nami túto šou rozvinuli,“ uviedla podľa New York Post mexická hviezda. „V seriáli používame prsia ako metaforu neustáleho úsudku, ktorému sú ženy vystavené, a vytvárame tak kolektívny vnem, že nech robíme čokoľvek, nikdy nie je dosť. V tejto šou dáme prsníku hlas, ktorý nás prevedie životom ženy z jedinečnej perspektívy, ktorú si často netrúfame vidieť," doplnila ešte Salma Hayek.

Kto sa ujme postavy hlavnej hrdinky Leslie, zatiaľ nie je známe. Samotná autorka knižnej predlohy Leslie Lehr sa spoločne so Salmou bude podieľať na produkcii aj supervízii scenára.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 1997 v...
Rok 1997 - Salma Hayek a jej úspešné ťaženie...
+17Rok 2001 - Salma Hayek predvádza svoje sexi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #kniha #seriál #Salma Hayek

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...