Facka, na akú len tak nezabudne! Miezgovi ju uštedril starší kolega

Marián Miezga nemá na nakrúcanie filmu s kolegom Ľubomírom Paulovičom najpríjemnejšie spomienky.

12.02.2021 00:00
naši, naši 4, marián miezga, Foto:
Herec Marián Miezga.
debata

Starší kolega mu uštedril facku, na akú len tak nezabudne. 46-ročný herec sa k príhode vrátil v talkšou Mariána Gáboríka a Borisa Valábika Boris & Brambor.

Miezga stál pred kamerami filmu v scéne s kolegom Ľubomírom Paulovičom (68). Ako jeho syn mu mal drzo odpovedať, za čo mu jeho otec, Paulovič, uštedril poriadnu facku. Pred nakrúcaním ho Paulovič ubezpečoval: „Neboj sa, ja ti dám akože facku a nejako to zahráme,“ spomínal Miezga. Zo scény nemal žiadne obavy, keďže v tom čase chodil na bojové umenia, Paulovičovi povedal, že sa dokáže zvaliť na zem a zahrať to tak, ako treba.

Video
Zdroj: RTVS

No zrazu bolo všetko inak. „Po klapke mi dal takú facku, že som odletel ako vecheť. Gabika Dzuríková len stála s otvorenými ústami, ako som vpálil do nejakých hrncov, nič som hrať nemusel, normálne som spadol,“ priznal Miezga a ešte dodal, že odvtedy mu je Paulovič niečo dlžný. „No, máš u mňa za to jeden štamperlík,“ povedal mi Paulovič po scéne, ale dodnes mi ho nekúpil," uzavrel s úsmevom Miezga.

Celú talkšou Boris & Brambor, v ktorej sa ako hosť objaví herec Marián Miezga, si diváci môžu pozrieť v piatok večer na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Miezga #Ľubomír Paulovič

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....