Lady Gaga v uliciach Milána ako čierna vdova z klanu Gucci! Pozrite sa s nami

Bude to nepochybne jeden z očakávaných filmov budúceho roka. Americký filmový veterán Ridley Scott nakrúca v Taliansku film podľa skutočného príbehu o vražde Maurizia Gucciho z impéria Gucci, ktorého smrť si objednala vlastná manželka.

12.03.2021 00:00
Italy Lady Gaga Gucci Movie Foto: ,
Speváčka a herečka Lady Gaga počas nakrúcania filmu režiséra Ridleyho Scotta v Ríme. Príbeh je založený na skutočných udalostiach ohľadom zavraždenia Maurizia Gucciho v roku 1995.
debata

Už v utorok zverejnila prvý oficiálny záber na svojom Instagrame speváčka Lady Gaga, ktorej tvorcovia zverili práve rolu Patrizie Reggianiovej, manželky vnuka zakladateľa značky Gucci. Hoci pre okolie mohli pôsobiť ako idylický pár, bola to práve Reggiani, ktorá si objednala v roku 1995 jeho vraždu.

Maurizia Gucciho zastrelili na schodoch pred jeho kanceláriou. Polícia našla dostatočné dôkazy o dva roky neskôr a v roku 1998 poslal súd Reggianiovú do väzenia s bezmála tridsaťročným trestom. Po jeho skrátení je dnes na slobode a žije v ústraní.

Speváčka a herečka Lady Gaga počas nakrúcania...
Speváčka a herečka Lady Gaga (v strede)...
+3Režisér Ridley Scott na pľaci nakrúcania svojho...

Scott sa rozhodol tento príbeh preniesť na filmové plátno a jeho veľkým lákadlom bude nepochybne obsadenie. Okrem Lady Gaga v hlavnej ženskej úlohe sa totiž v projekte objaví aj Adam Driver ako Maurizio Gucci, ale aj herci Robert de Niro, Al Pacino či Jared Leto.

Časť štábu zachytili objektívy fotografov v stredu popoludní v uliciach talianskeho Milána, kam sa štáb presunul z Ríma. Spevácku hviezdu nominovanú na Oscara za výkon vo filme Zrodila sa hviezda zachytili objektívy v dvoch rozličných kostýmoch. Najprv v károvanom kabáte a s typickou šatkou Gucci na hlave. Neskôr nakrúcala scénu, keď si prezerá výklad s pravdepodobne falšovanými kabelkami Gucci v uliciach. Tentoraz s bujnou hrivou čiernych kučeravých vlasov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Gaga už stihla potvrdiť svoj talent v spomenutom hudobnom filme Zrodila sa hviezda, ale tiež seriáli American Horror Story: Hotel. Za ten má aj Zlatý glóbus pre najlepšiu herečku. S filmom Zrodila sa hviezda získala Zlatý glóbus aj Oscara, no v tomto prípade to bolo za najlepšiu filmovú pieseň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #vražda #film #Gucci #nakrúcanie #Ridley Scott #skutočný príbeh

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...