Kavaschová sa pustila do Valábika: Dali ti šancu moderovať, lebo si pekný! Zatiaľ, čo ja...

Herečka Dominika Kavaschová s bývalým hokejistom Borisom Valábikom spolupracovala v šou S úsmevom po Slovensku.

15.04.2021 00:00
debata

Na obrazovku RTVS sa cestovateľská relácia dostala v dvoch sériách. Práve v nej dostal šancu moderovať Boris Valábik. So štvoricou v zložení Marián Čekovský, Juraj „Šoko“ Tabaček, Dominika Kavaschová a Jana Kovalčíková objavovali zaujímavé kúty Slovenska. A práve na toto obdobie si herečka Dominika Kavaschová so smiechom zaspomínala v talkšou Boris & Brambor (video).

Video
Zdroj: RTVS

„Mne povedali, že to bude moderovať Boris Valábik. Kto to je, pýtala som sa,“ začala rozprávať herečka a opísala, čo si v tej chvíli myslela: „Dali peknému hokejistovi šancu. No, veď to sa tak robí, hneď dajú peknému človeku šancu… Ja som sa napríklad musela prebojovávať.“ Na to však zareagoval Valábik slovami: „Och, títo herci, to je ich diagnóza, ľutovať sa.“ Kavaschová však následne dopovedala, čo chcela – kompliment na adresu Valábika: „To som ale chcela povedať, že som si ťa potom úplne zamilovala.“

Zostava  relácie RTVS S úsmevom po Slovensku:... Foto: RTVS
Boris Valábik Zostava relácie RTVS S úsmevom po Slovensku: Zľava hore: Marián Čekovský a Boris Valábik, dole: Dominika Kavaschová, Janka Kovalčíková a Juraj Šoko Tabaček.

Reč sa však zvrtla aj na to, ako si z neho často robila počas nakrúcania „srandu“. „Ty si to tak pýtaš. Človek ťa spozná a cíti, že ťa chce provokovať, lebo sa tak smiešne urazíš a chceš to oplatiť. Nakoniec to ale dopadne ešte smiešnejšie,“ opísala Kavaschová.

Celú šou Boris & Brambor, v ktorej bola hosťom Valábika a Gáboríka herečka Dominika Kavaschová, si pozrite v piatok o 22.20 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Dominika Kavaschová

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...