Exotický fešák Yael z Pána profesora už nechce mať strach: Chce skúsiť aj film

Má za sebou už relatívne úspešnú kariéru v modelingu, ale slovenská verejnosť ho spoznala až vďaka seriálu Pán profesor - model, spevák a herec Matúš Kolárovský alias Yael.

27.04.2021 00:00
debata
Herec, spevák a model Matúš Kolárovský alias Yael. Foto: TV Markíza
yael Herec, spevák a model Matúš Kolárovský alias Yael.

V rozhovore pre reláciu Showbiz televízie TA3 si Yael zaspomínal na svoje začiatky. Tie sa neviažu k televízii, ale modelingu. „Bol rok 2017, kedy som mal sedemnásť. Vtedy som ani neuvažoval o tom, že modeling robiť budem. Ale ozval sa mi jeden fotograf, ktorý fotil aj mojich kamošov a chcel odfotiť niekoho, kto má exotickejší zjav,“ prezradil Yael.

„Ja som vtedy nemal ani Instagram, neznášal som sa fotiť, nemal som profilovku, nikde. V modelingovej agentúre mi povedali, že model zo mňa asi nikdy nebude. Dokonca som to trošku oplakal A v ten istý večer mi telefonovali, že sa ozval Vogue, Apple a Versace. Podpísal som zmluvu a potom to už tak nejako išlo,“ pokračoval Kolárovský.

VIDEO s Yaelom si pozrite tu:

Video

Viac relácií Showbiz nájdete na TA3

Momentálne je už jeho tvár dobre známa a to najmä divákom seriálu Pán profesor, v ktorom stvárňuje študenta Hassana. Úspech seriálu priniesol druhú sériu, ktorá trhá rekordy v sledovanosti a Matúšovi zase viac hrania prináša aj viac ambícií. Vraj by si rád vyskúšal aj film.

„Býval som taký, že som sa niečoho strašne obával a potom z toho ani nebol dobrý výsledok. Takže som si povedal: Nemôžem sa toho báť, len to proste treba skúsiť. Keď to bude fajn, tak to bude fajn. Keď to nevyjde, tak to nevyjde. Jednoznačne by som šiel do filmu,“ vysvetlil.

Okrem hrania a modelingu sa venuje aj spevu a v textoch často spieva o dievčatách. Celkom vtipne však poznamenal, že zatiaľ žiadnu pravú nenašiel, ani nehľadá. „Mám dvadsať, to je celé moje ospravedlneni­e,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #hudba #Pán profesor #Yael #Matúš Kolárovský

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...