Vyderžaj pioner! Hru z kultových Pelíškov si vyskúšali známe tváre, príjemné to nebolo. Pozrite sa

Tentoraz síce hru nepriniesli ako darček z Kyjeva, ale potrápiť súťažiach dokázala rovnako, ako tá v slávnych Pelíškoch (1999).

30.04.2021 00:00
debata

Svoje vedomosti si do šou Čo ja viem prišla vyskúšať trojica súťažiacich v zložení – speváčka Ivana Regešová a herci Samo Spišák a Jakub Gogál. Moderátor relácie, Marcel Merčiak, si pre nich prichystal pred kamerami malú výzvu. A možno trošku väčšiu… Nešlo však o vedomosti.

Kto by si nespomínal na kultový film režiséra Jana Hřebejka z roku 1999, Pelíšky. Mnoho jeho scén baví divákov dodnes a jednou z nich je bezpochyby aj tá s vianočným darčekom, ktorý priniesol ako novinku z pobytu v Kyjeve filmovému synovi Evy Holubovej Jaroslov Dušek. Išlo o ruskú hru s názvom Vyderžaj pioner! a jej pointou bolo vydržať elektrické výboje, ktoré sa dostávali do tela. Hra mala zoceľovať malých chlapcov, ako odznelo z úst Dušeka v spomínanom filme.

Video
Zdroj: RTVS

Hru, i keď už mierne vylepšenú, mali k dispozícii aj hostia v štúdiu šou Čo ja viem. Mohli ju naraz hrať až štyria hráči a tak sa okolo nej postavili dookola Ivana Regešová, Samo Spišák, Jakub Gogál aj Marcel Mečiak. Ako sa im darilo a kto „nevydržal“ ako prvý si pozrite vo videu!

Celú šou s trojicou súťažiacich v zložení – Ivana Regešová, Samo Spišák a Jakub Gogál si pozrite v piatok na Jednotke o 20.30 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Merčiak #Čo ja viem #Pelíšky

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....