Slávni Priatelia po rokoch na titulke! Takto zmenil čas hviezdy seriálového hitu

Bude to trhák? Ktohovie, ale tvorcovia špeciálneho dielu Priateľov majú určite veľké očakávania. A americká verejnosť asi tiež. Magazín People dokonca spojil šestku slávnych hercov na obálke najnovšieho vydania.

20.05.2021 00:00
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry,... Foto:
Herecká zostava seriálu Priatelia na cenách Emmy v roku 2002 - zľava: David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc.
debata (2)

Jeden z najslávnejších seriálov televíznej histórie aj po rokoch budí nadšenie a reakcie fanúšikov. Niet teda asi divu, že pred odvysielaním špeciálnej epizódy, ktorá sa dostane na streamovaciu platformu HBO Max 27. mája, sa najčítannejší spoločenský magazín Ameriky zameral práve na Priateľov. Po dlhých rokoch sa na jednom zábere objavuje všetkých šesť hereckých predstaviteľov v zložení Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox a David Schwimmer, Matt LeBlanc a Matthew Perry.

„Mohli by sme byť ešte viac vzrušení,“ pýta sa časopis priamo pod záberom a pridáva vyjadrenie jednej z herečiek, predstaviteľky Monicy Courteney Coxovej. „Bolo to také emotívne!“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

To tvrdia aj krátke upútavky, ktoré už stihla zaplniť instagramový profil People, pričom v nich odznieva aj zamyslenie sa Jennifer Anistonovej. „Keď sme sa prvýkrát stretli všetci šiesti v štúdiu po rokoch, prvá otázka bola, bože, ako to zvládneme bez toho, aby sme sa tu nevyrevali od dojatia z podoby,“ uviedla vraj herečka.

Verme však, že šestica populárnych televíznych hrdinov sú profesionáli a prácu na jednej epizóde zvládli. Ako to dopadlo, sa diváci dozvedia v už spomenutý dátum, teda 27. mája.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

V televíznom špeciáli budú účinkovať aj herci stvárňujúci vedľajšie úlohy vrátane Maggie Wheelerovej (Janice), Jamesa Michaela Tylera (Gunther), Reese Witherspoonovej (Jill), Toma Sellecka (Richard), ako aj Elliotta Goulda a Christiny Picklesovej, ktorí hrali rodičov Rossa a Monicy.

Medzi hosťami z radov celebrít figurujú David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingneová, Mindy Kalingová, James Corden, Justin Bieber, aj pakistanská aktivistka Malála Júsafzajová.

Zaznie i vynovená verzia skladby I'll Be There For You od skupiny The Rembrandts, ktorá dala seriálu jeho ikonickú znelku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Courteney Cox #People #priatelia #stretnutie #dojatie

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....