Keď budú naši zle hrať, daj do záberu moje ponožky! Lintner chcel naštvaných divákov rozveseliť

Ak ste fanúšikom hokeja, potom si určite spomínate, v akých ponožkách spolukomentoval Richard Lintner zápasy v televíznom štúdiu. Áno, boli výrazne farebné.

20.05.2021 12:30
Richard Lintner. Foto:
Richard Lintner.
debata

Do šou Borisa Valábika a Mariána Gáboríka prišiel tesne pred štartom MS v hokeji bývalý hokejista a takisto spolukomentátor Richard Lintner.

Témy, do ktorých sa trojica športovcov pred kamerami pustila boli rôzne – ale na pretras prišla aj komentátorská kariéra Lintnera a takisto jeho farebné ponožky. Na tie si určite fanúšikovia hokeja dobre spomínajú, počas jeho spolukomentovania v štúdiu k nemu jednoducho patrili. Príbeh okolo farebných ponožiek vysvetlil Lintner priamo pred kamerami.(video)

Video
Zdroj: RTVS

Čo to bol za nápad, zobrať si do televízie farebné ponožky?," opýtal sa Valábik. „Nebola to náhoda… Vtedy sa tuším hrali MS v Čechách a ja som mal zmluvného partnera, ktorý ma obliekal – na každý deň som mal oblek, košeľu, kravatu. Vtedy mi napadlo… Čo keby sme moje oblečenie trošku oživili farebnými ponožkami. Videl som to vo Švédsku a tak som to navrhol,“ opísal Lintner nápad, ktorý sa spočiatku s nadšením nestretol. Ale… „Príprava našich hokejistov nevyzerala ten rok veľmi dobre a aby sme mohli atmosféru v štúdiu trochu odľahčiť, lebo dobre viete, ako sa zle komentuje, keď naši prehrávajú, tak som chcel priniesť divákom niečo na rozveselenie. Dokonca som kameramanovi povedal: ‚Keď bude na ľade zle, švenkni tam moje ponožky‘,“ zaspomínal si s úsmevom Lintner. „Takže tie farebné ponožky sú dodnes nejako so mnou spojené,“ dodal.

Celú šou Boris & Brambor, v ktorej je hosťom Richard Lintner, si pozrite 20.5. o 22.40 na Jednotke.

RTVS prinesie počas tohtoročných MS v hokeji aj novinku – talkshow Richarda Lintnera Citronáda. Už prvý deň majstrovstiev sveta v hokeji, v piatok 21. mája 2021, po otváracom zápase Bielorusko – Slovensko v Rige, odvysiela RTVS o 21.45 h prvý z piatich živých prenosov talkshow Citronáda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner #Boris & Brambor

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...