Jeden šok strieda druhý! Theronovej účesy vyrazia dych: Najprv hríbik, potom oheň!

Nazývať ju chameleónom vôbec nie je prehnané. A teraz herečka Charlize Theron prekvapuje opäť. S takouto farbou vlasov ste ju určite ešte nevideli.

23.05.2021 00:00
Summer Film Preview Foto: ,
Herečka Charlize Theron na zábere s hercom Johnom Cena vo filme F9.
debata

Držiteľka Oscara a juhoafrická rodáčka zverejnila na svojom Instagrame nový záber, na ktorom je priam na nepoznanie. Fotografia ju totiž zachytáva s mohutnou hrivou kučeravých vlasov ohnivej oranžovej farby! „Diabol si nedáva žiadne prestávky. Nemôžem sa dočkať, keď sa zoznámite s Lady Lesso,“ napísala Theron k záberu, čím potvrdila, že ide o look z jej nového projektu.

Reč je o filme School for good and Evil z produkcie televíznej streamovacej platformy Netflix. Novinka by sa mala objaviť na obrazovkách až budúci rok, takže si fanúšikovia budú musieť nejaký ten mesiac počkať. Theronovej sa však dočkajú aj oveľa skôr.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlize Theron (@charlizeafrica)

Už o pár týždňov by do kín po celom svete malo doraziť nové pokračovanie filmovej série Rýchlo a zbesilo. V deviatom príbehu sa 45-ročná Theron vracia ako kyberteroristka, ktorú už diváci mohli vidieť v jednej z minulých častí.

Zaujímavosťou je, že na záberoch z filmu pod titulom F9 vyzerá Theron opäť úplne inak – namiesto dlhých kaderí má krátky účes so starostlivo ostrihaným „hríbikom“, vyholeným krkom a medovými melírovanými pramienkami.

Takže ešte raz, pochybuje naozaj niekto, že táto dáma si zaslúži prívlastok chameleón?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #účes #zmena #Charlize Theron #Rýchlo a zbesilo

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....