Koleník na Jadrane so známou kolegyňou: Romantické fotky, nežné gestá a... tu je pravda!

Už bezmála mesiac sa známy slovenský herec Ján Koleník nachádza v Chorvátsku. Nedávno zaujal na sociálnych sieťach zábermi so svojou známou kolegyňou. Fotografie vyzerali priam akoby si dvojica užívala medové týždne!

02.06.2021 09:00
debata (6)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Ale nie, neľakajte sa, žiadna tajná svadba sa v slovenskom šoubiznise neodohrala. Herečka Táňa Pauhofová, s ktorou sa jej urastený kolega zo SND preháňal na motorke uličkami prímorského mestečka, totiž s Koleníkom nakrúca nový film. So staronovými hrdinami. Reč je totiž o pokračovaní filmového hitu Šťastný nový rok, ktorý na prelome rokov 2019 až 2020 prilákal do kín na Slovensku a v Česku viac ako polmilióna divákov.

Celý štáb sa vybral do Chorvátska už pred pár týždňami, čím sa pochválil práve Ján Koleník. „Dobrodošli alebo po dvoch rokoch pokračujeme v nakrúcaní na tomto úžasnom mieste,“ napísal na svojom profile na Instagrame. Za pár týždňov ešte niekoľko nových záberov pribudlo, pričom medzi poslednými sú práve tie „romantické“ s kolegyňou a kamarátkou „Táničkou“ z malebného Rovinju.

Okrem známej hereckej dvojice však na chorvátskom pobreží nechýbajú ani ďalšie známe tváre z projektu Šťastný nový rok. Slovensko-talianska herečka Antónia Lišková, jej kolegyňa Zuzana Norisová či česká herečka Anna Kadeřávková. Objaviť by sa vo filme mala aj bývalá prvá dáma Česka Dagmar Havlová. Snímku by mali dokončiť v nasledujúcich týždňoch a následne ju čakajú postprodukčné prá­ce.

Tvorcovia dúfajú, že im nasadenie do kín nezhatí koncom tohto roka nová vlna koronavírusu a opätované zavretie kín, ktoré za posledný rok utrpeli výraznú stratu divákov. Kiná sa, mimochodom, na Slovensku len čerstvo otvorili a už sa v nich dajú vidieť nové hollywoodske hity, ale aj domáca produkcia.

Aktuálne sa premieta napríklad film Bábovky (tiež s Táňou Pauhofovou) a do kín zamieria aj Matky s herečkou Gabrielou Marcinkovou či snímka V krajine tieňov. Všetko sú to filmy, ktoré vznikli ešte pred pandémiou koronavírusu, no pre zatvorenie kín sa ich premietanie posúvalo a odkladalo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Chorvátsko #nakrúcanie #Táňa Pauhofová #Ján Koleník #Šťastný nový rok

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....