Schindlerová ako sexy šelma v koži! Takto sa vystrojila do nového klipu

Len pred časom verejnosti odhalila fakt, o ktorom tušil málokto - speváčka Martina Schindlerová vyučovala na Právnickej fakulte v rámci doktorandského štúdia. Ale rozhodne nezanevrela ani na hudbu.

03.07.2021 00:00
debata (2)

Iba pred pár dňami bývalá účastníčka speváckej súťaže Superstar zverejnila na svojom Instagrame zábery z nakrúcania nového videoklipu k aktuálnemu singlu Tanec. Ten je o vzťahoch, pretože „každý vzťah je ako tanec a len čas ukáže, či v ňom vydržíme celý život“, vyhlásila už dávnejšie na margo novinky speváčka.

Martinu sprevádzali pri nakrúcaní pôvabné tanečnice. Ale hoci väčšina z nich je od 33-ročnej Schindlerovej o dekádu a viac mladšia, bola to práve rodáčka z Bratislavy, ktorá zaujala a stala sa stredobodom pozornosti.

Schindlerovú obliekli do koženého topu a nohavíc a profesionálne nalíčili. Jej prirodzený pôvab tak ešte zvýraznili šikovné ruky profesionálov. Pri pomyslení, že táto dáma vyučuje na vysokej škole, určite nejednému fanúšikovi napadlo, že by tiež chcel mať takú „sexy“ pedagogičku.

Nového videa by sa verejnosť mala dočkať už za pár dní. Medzitým sa Schindlerová stihla objaviť aj v RTVS, kde naživo zaspievala pri nedávnom nakrúcaní. Nižšie si môžete pozrieť archívne video, v ktorom Schindlerová hovorí o výučbe na Právnickej fakulte, ale aj o novom singli. Vzniklo pre reláciu Showbiz na obrazovkách TA3.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Instagram #nakrúcanie #skladba #Martina Schindlerová

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...