Hviezdy Sexu v meste sú späť! Pozrite sa, Carrie aj Miranda hrdo predvádzajú šediny

Už niekoľko dní prebieha nakrúcanie očakávaného televízneho projektu roka. Reč je o nových epizódach seriálu Sex v meste, ktoré dostanú názov And just like that. Nebude chýbať väčšina hlavných hrdiniek.

13.07.2021 01:00
620682866 Foto:
Herečky Sarah Jessica Parker (vľavo) a Cynthia Nixon spoločne na nakrúcaní série And Just Like That, ktorá bude voľným pokračovaním hitu Sex v meste.
debata

Fenomén seriálu Sex v meste koncom 90-tych rokov a začiatkom nového milénia lákal k obrazovkám milióny diváčok aj divákov a zaslúžil sa aj o vznik dvoch celovečerných filmov. Bolo teda len otázkou času, kedy producenti zlomia hlavných hrdinov, aby príbeh ešte pokračoval. Divácky záujem, ale aj tučné honoráre sú určite lákadlom.

Posledné dni priniesli niekoľko záberov, ako by to mohlo vo vynovenom Sexe v meste vyzerať. Paparazzovia v New Yorku totiž zachytili trojicu hlavných hrdiniek v zložení Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis pri nakrúcaní.

Čo udrelo do očí takmer okamžite, je vzhľad ústredného tria. Najmä v prípade Parkerovej, predstaviteľky Carrie Bradshawovej a Nixonovej, ktorá hrá Mirandu Hobbs, zaujali priznané šediny vo vlasoch. Kým u Carrie je to pár prameňov lemujúcich tvár, známa seriálová právnička má takmer celý zostrih, kedysi pôvabne ryšavý, tentoraz so sivými a bielymi prameňmi. Jediný, kto si zachoval look zo seriálu a filmov, je práve brunetka Kristin Davis.

Video
Zdroj: Profimedia

Samozrejme, fotografie okamžite vyvolali množstvo komentárov na sociálnych sieťach – pozitívnych, ale aj kritických. Čo sa sivých vlasov týka, tento trend sa objavuje v celebritnom svete stále viac. Naposledy napríklad na filmovom festivale v Cannes so šedinami zaujala americká herečka Andie MacDowell.

Sivé vlasy už nejaký čas nosí aj česká rodáčka, modelka Pavlína Pořízková, ktorá sa napríklad naposledy s týmto lookom objavila na prehliadke Fendi Haute Couture v Ríme.

Herečka Andie MacDowell a jej šediny na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Everything Went Fine Red Carpet Herečka Andie MacDowell a jej šediny na festivale v Cannes.

Na to, ako dopadne pokračovanie Sexu v meste so sivovlasými hrdinkami (a bez Samanthy Jonesovej v podaní Kim Cattrallovej) si musíme počkať. V ankete nám však môžete povedať váš názor. Farbiť či nefarbiť?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #šediny #trend #Sarah Jessica Parker #Cynthia Nixon #Sex v meste #Kristin Davis

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...