Stiflerova mama slávi veľký comeback: Stáli nado mnou bohovia alebo Ariana

Divácky svet ju asi navždy bude vnímať ako Stiflerovu mamu, mladšia generácia však aj vďaka speváčke Ariane Grandeovej ako postavu z jej klipu Thank U, Next. Ktorej predobrazom bola, mimochodom, manikérka z Pravej blondínky.

13.07.2021 11:20
HBO's "The White Lotus" Premiere Foto: ,
Herečka Jennifer Coolidge prišla na premiéru v šatách s leopardím vzorom.
debata

Herečka Jennifer Coolidge si aj vďaka týmto rolám vyslúžila dnes už kultový status, dokonca sa stala hrdinkou mnohých meme alebo videí na TikToku či paródií na Instagrame. Rady sa ňou inšpirujú aj hviezdy drag kultúry. Pre magazín Vanity Fair sa dnes 59-ročná herečka zdôverila, že sa cíti byť nesmierne vďačná. Vďaka Grandeovej totiž vraj nemusí dnes chodiť na konkurzy a jej kariéra sa znovu naštartovala.

Herečka Jennifer Coolidge prišla na premiéru v...
Herečka Natasha Rothwell.
+7Herec Steve Zahn.

„Myslím si, že celá vec s Arianou určite pomohla vygenerovať niektoré roly, pre ktoré si ma za posledné roky vybrali. Mám pocit, že to niečo v mojej kariére prekalibrovalo. V našom biznise musíte chodiť na kastingy – a vlastne posledných šesť, osem alebo 10 pracovných miest, ktoré som dostala, boli všetky ponuky, kde som na konkurz ísť nemusela. Úprimne, neznášam proces konkurzu,“ prezradila v rozhovore Coolidge.

Hoci jej vraj nikto nepovedala, že si ju vybrali práve pre postavu v známom videoklipe a hudobnom megahite Thank U, Next, Coolidge napovedá intuícia, že dôvodom môže byť práve Grandeovej video. „Ariane je skutočná superstar, takže mám pocit, že to mohlo mať niečo spoločné. Zrazu sa dejú tieto super záležitosti. Takže buď nado mnou niekde hore stáli bohovia alebo Ariana,“ zavtipkovala si Jennifer Coolidge.

„Ale viete, čo tiež skutočne pomáha získať prácu? Keď sa už o nič nestaráte. Svet má rád, keď ste sa vzdali,“ dodala ešte blondínka, ktorá v auguste oslávi okrúhlu šesťdesiatku. Coolidge iba pred pár dňami predstavila v Los Angeles novinku s názvom The White Lotus, ktorá vznikla pod taktovkou HBO a v ktorej sa okrem nej objaví aj Connie Briton, Molly Shannon či mladšie herečky Sydney Sweeney a Alexandra Daddario. Galériu aj trailer z pripravovaného seriálu si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #kariéra #rola #Ariana Grande #Jennifer Coolidge

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...