Mužské hviezdy Nemocnice! Ktorému hercovi sadla rola lekára najlepšie? Hlasujte

Ak ste fanúšikom seriálovej novinky, potom už určite máte obľúbenca, ktorého výkon pred kamerou vás "dostal" najviac! Pošlite mu hlas.

31.08.2021 00:00
debata (3)

Príbehy z nového seriálu Nemocnica sú rozohrané a popri ženských hviezdach pred kamerami nechýbajú ani ich mužské polovičky. Divák tak sleduje osudy lekárov v podaní hercov ako Richard Autner, Marián Mitaš, Juraj Hrčka, Frantiček Kovár a ďalší.

zväčšiť Herci v Nemocnici: Zľava:  Richard Autner,... Foto: JOJ
mitas - koláž Herci v Nemocnici: Zľava: Richard Autner, Marek Majeský, Marián Mitaš.

V úvodných častiach sa rozohral osud seriálovej manželskej dvojice v podaní – Nely Pociskovej a Richarda Autnera. Charaktery „ich“ Romana a Rebeky tak dostali ostré kontúry a divák môže sledovať, ako ich búrlivý vzťah napokon dopadne.

zväčšiť Herci v Nemocnici: Zľava: Noël Czuczor,... Foto: JOJ
kovár-koláž Herci v Nemocnici: Zľava: Noël Czuczor, František Kovár, David Uzsák.

Biele plášte si však obliekajú aj ďalší herci, ktorí sa z obrazovky prihovárajú cez postavy lekárov-nováčikov alebo ostrieľaných profesionálov. Väčší priestor už dostal aj riaditeľ nemocnice v podaní herca Mareka Majeského. „Jeho“ doktor Hauptmann je arogantný a sebavedomý muž, ktorý vyštudoval medicínu na Harvarde. Svoje postavenie dáva kolegom okato najavo a v komunikácii s nimi si na ústa pozor rozhodne nedáva.

zväčšiť Herci v Nemocnici: Zľava:  Tony Porucha, Juraj... Foto: JOJ
juraj bača-koláž Herci v Nemocnici: Zľava: Tony Porucha, Juraj Hrčka, Juraj Bača.

Osud v priestoroch nemocnice rozohráva aj nováčik MUDr. Braňo Srnčík v podaní mladého herca Davida Uzsáka. Braňo je "protekčný chalan“, ktorý berie všetko na ľahkú váhu. Medicínu vyštudoval, lebo mu to jeho otec vybavil. Talent síce má, narodil sa do dobrej lekárskej rodiny, ale všetko mal vždy k dispozícii na zlatom podnose a preto si nikdy nič nevážil.

Ak ste fanúšikom seriálovej novinky, potom už určite máte obľúbenca, ktorého výkon pred kamerou vás „dostal“ najviac! Pošlite mu hlas.

Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.
Richard Autner ako MUDr. Roman Varga.
+10Noel Czuczor ako Noel Mach.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Nemocnica

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...