Ostrihoňová na obrazovke RTVS aj v novej sezóne, jej prvým hosťom bude Tormová

Po letnej prestávke sa na obrazovky RTVS vracia názorová panelová diskusia Silná zostava pod taktovkou moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej.

31.08.2021 12:00
Veronika Cifrova Ostrihonova  moderatorka... Foto:
Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová na zábere z nakrúcania relácie Silná zostava.
debata (3)

Spolu so stálou hostkou Simonou Salátovou otvoria diskusie na mnohé aktuálne témy, ktoré rezonujú v spoločnosti.

Od 2. septembra sa diváci môžu tešiť na ďalšie zaujímavé témy. V prvej časti, vysielanej naživo o 21.35 h na Jednotke, sa budú hostky spoločne zamýšľať nad otázkou, ktorá rezonovala v nedávnej minulosti a je stále aktuálna. Protesty na Slovensku – čo nám ukazuje tlak ulice a ako dokáže zmeniť veci v krajine? Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová privíta jednu z tvárí protestov Za slušné Slovensko- herečku, moderátorku a spisovateľku Kristínu Tormovú, politologičku Darinu Malovú a stálu hostku, komičku Simonu Salátovú.

Veronika Cifrova Ostrihonova  moderatorka relacie Silna zostava  vysielanie 6.5.  2 Čítajte viac Ostrihoňová sa chystá do škôl: Nemám žiadne tabu, hovoriť budem o všetkom

Pripravené sú aj ďalšie témy. "Pri príležitosti 80. výročia prijatia tzv. Židovského kódexu sa budeme rozprávať aj o zneužívaní židovského symbolu v súčasnosti, a v súvislosti s návštevou Svätého otca na Slovensku chystáme aj tému Ženy v Cirkvi, prezradila nám dramaturgička programu Martina Kubániová.

"Som komička, chcela by som sa rozprávať o veciach, na ktorých sa vieme zasmiať, žiaľbohu, tento svet nie je len o tom. Je aj o vážnych témach, o spoločenských problémoch a rôznych dilemách, ktoré sa budeme v novej sezóne Silnej zostavy opäť snažiť riešiť a rozoberať,“ povedala stála hostka Simona Salátová.

Novinkou bude aj podcast každej časti, ktorý bude po odvysielaní dostupný na webe rtvs.sk/podcasty, kde už teraz diváci a poslucháči nájdu záznamy všetkých doposiaľ odvysielaných čas­tí.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Cifrová Ostrihoňová #silná zostava

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...