Tu je nová Popoluška! Očarí vás v nesmrteľnom príbehu slávna speváčka? Pozrite si trailer

Filmový muzikál Popoluška v znamení krásnej Camily Cabello. Pozrite si trailer, v ktorom je k videniu mnoho hviezd.

01.09.2021 00:00
Camila Cabello Foto:
Camila Cabello ako krásna filmová Popoluška.
debata (4)

Slovenskí a českí diváci majú s rozprávkou o Popoluške navždy spojenú herečku Libušu Šafránkovú vďaka filmu Tri oriešky pre Popolušku z roku 1973. Filmových verzií slávnej rozprávky sú však desiatky, ak nie stovky. Pred časom ukončili nakrúcanie nového príbehu v Nórsku, úlohu Popolušky v remakeu filmu Tri oriešky pre Popolušku stvárňuje nórska popová speváčka Astrid S., rolu princa, ktorú hral v origináli Pavel Trávníček, hrá Cengiz Al.

Libuše Šafránková Čítajte viac Šafránkovú chcú Nóri v novej Popoluške vidieť stoj čo stoj! Takéto majú nápady, ako si ju uctiť

Ale Populušku aktuálne natočila aj americká spoločnosť Sony Pictures s kubánsko-americkou speváčkou Camilou Cabello v hlavnej úlohe. Nová Popoluška je hudobnou verziou klasickej rozprávky o osirelom dievčati a zlej macoche, ktorú spopularizovali bratia Grimmovci a Charles Perrault.

Filmový muzikál Popoluška si už od 3. septembra môžu diváci pozrieť na streamovacej platforme Amazon prime. Princeznú, ktorá stratí črievičku, hrá Camila Cabello – a pred kamerou je z nej naozaj krásna rozprávková hrdinka.

Okrem 24-ročnej herečky a speváčky sa v muzikáli objavia aj Idina Menzel, Nicholas Galitzine, Pierce Brosnan či Minnie Driver.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Tri oriešky pre Popolušku #Popoluška

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...