Keď viala obrovská vlajka, akoby pristávali helikoptéry! Príhody z Eurovízie v Azerbajdžane pobavili Lasicu aj Vacvalovú

Televízny a rozhlasový moderátor Roman Bomboš má s finále Eurovízie z roku 2012, ktoré sa konalo v Baku, spojených mnoho zážitkov.

30.09.2021 00:00
debata

Hosťami šou Zlaté časy sa stali moderátori Petra Bernasovská a Roman Bomboš, ktorí si na svoje pracovné zážitky zaspomínali pri príležitosti 95. výročia Slovenského rozhlasu.

Napriek nedávnemu úmrtiu Milana Lasicu, ktorý sa stal súčasťou relácie Zlaté časy v roku 2017, sa diváci ešte zopár týždňov budú stretávať s dvojicou Milan Lasica-Elena Vacvalová tak, ako boli zvyknutí. RTVS aktuálne vysiela niekoľko premiérových epizód, ktoré boli predtočené.

Roman Bomboš sa dostal ako moderátor RTVS do Azerbajdžanu, odkiaľ sa vysielala v roku 2012 súťaž Eurovízia. A spomenul aj niekoľko príhod, ktoré sa mu s touto šou spájajú. „Azerbajdžan musel mať počas Eurovízie najväčšiu vlajku sveta, tak vyrobili vlajku o veľkosti futbalového ihriska. Keď viala, bol to taký rachot, ako keď pristávajú helikoptéry, preto bol aj problém odvysielať nejaké vstupy,“ opísal Roman Bomboš (video).

Video
Zdroj: RTVS

Ale v pamäti má aj stretnutie s britským spevákom Engelbertom Humperdinckom, ktorý vtedy Britániu na súťaži reprezentoval. „Zrazu oproti mne kráčal vysoký chlapík a bol to Humperdinck,“ začal opisovať moderátor. „Slovensko vtedy na Eurovízii reprezentoval Miro Šmajda a všetci zo slovenského tímu sme nosili na krku rovnaké nápadné prívesky. Humperdincka to zaujalo a opýtal sa ma, o čo ide. Keď som mu to vysvetli, aj ja som si všimol jeho prívesok na krku a tak som sa ho opýtal: ‚Vám tento prívesok kto dal?‘.“ Vzápätí prišla odpoveď, ktorá Romana Bomboša úplne odrovnala: „Mne to dal Elvis Presley,“ povedal spevák hlbokým hlasom. Moderátor síce žartom navrhol výmenu príveskov, ale Humperdinck sa už iba zasmial.

Premiérový diel šou Zlaté časy, ktorej hosťom budú Petra Bernasovská a Roman Bombo, si pozrite vo štvrtok 30. 9. o 20.30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roman Bomboš

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...