Ako sexy šelma! 55-ročná Salma Hayek vie ohúriť, v štúdiu aj mimo neho

Dva očakávané projekty má túto jeseň v kinách mexická herečka Salma Hayek. Neprekvapí teda, že sa už naplno rozbehlo propagačné turné, ktorého je súčasťou.

18.10.2021 00:00
638061747 Foto:
Herečka Salma Hayek počas návštevy talk-šou Jimmyho Kimmela.
debata

Hayekovú by už o pár týždňov mali diváci vidieť v postave spirituálnej líderky Ajak s nadprirodzenými schopnosťami, ktorá je jednou z množstvo postáv v novej marvelovke The Eternals. Okrem hviezdnej Mexičanky sa tvorcom podarilo do filmu získať aj iné slávne tváre a tak sa diváci dočkajú napríklad aj Angeliny Jolieovej či Gemmy Chanovej alebo Kita Haringtona (známeho najmä ako Jona Snowa z Hry o tróny).

Druhý projekt, do ktorého pre zmenu obsadil herečku známy režisér Ridley Scott, je životopisný príbeh „čiernej“ vdovy Patrizie Gucci, ktorá si objednala vraždu svojho manžela. Po boku Lady Gaga v hlavnej úlohe sa Salma Hayek objavuje ako jedna z dôležitých postáv príbehu.

Video

V rámci promo aktivít k obom projektom sa mexická herečka objavila minulý týždeň napríklad v štúdiu talk-šou Jimmyho Kimmela. Spoločnosť jej robil kolega z The Eternals Kumail Nanjiani. Populárnemu moderátorovi prišli spoločne porozprávať o nakrúcaní, ale na pretrase sa objavilo aj súkromie či pikošky zo života oboch hercov.

ETERNALS Čítajte viac Táto marvelovka bude prelomová. Zabudnite na všetko, čo ste doteraz videli!

Salma začiatkom septembra oslávila 55. narodeniny a zaspomínala si aj na oslavu narodenín, na ktorej skončila jej tvár v narodeninovej torte so sviečkami. Postarala sa o to jej filmová kolegyňa Angelina Jolie v rámci mexickej tradície „mordida“. „Najprv mi hovorila nie, to nemôžem spraviť. Ale veľmi rýchlo sa cez to preniesla,“ zavtipkovala si Hayek v štúdiu. Jej kolega Najniani neveriacky krútil hlavou, či v rámci tejto tradície naozaj vtisnú oslávencovi tvár do torty a následne tú tortu všetci hostia jedia. „Áno, tak to robíme. Odporúčam pred sfúknutím sviečok, aby ste si vyfúkali nos. Špeciálne v týchto časoch,“ poznamenala s humorom herečka.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 1997 v...
Rok 1997 - Salma Hayek a jej úspešné ťaženie...
+17Rok 2001 - Salma Hayek predvádza svoje sexi...

Pri Hayekovej si na svoje následne po nakrúcaní prišli aj paparazzovia či fanúšikovia, ktorí pravidelne striehnu pri bránach televízneho štúdia v LA, aby získali podpis či fotografiu svojej obľúbenej hviezdy. Päťdesiatpäťročná Salma pred nich dorazila v neprehliadnu­teľnom nohavicovom kostýme s výrazným zvieracím vzorom a čiernej blúzke s viazačkou. Celý styling vynikol omnoho viac na dennom svetle, než v priestoroch televízneho štúdia. Herečka sa srdečne usmievala, zamávala fotografom a odpila si z veľkého kelímka svojej obľúbenej kávy a nasadla do pristaveného automobilu.

Film The Eternals by mal prísť do slovenských kín začiatkom novembra, o pár týždňov ho bude nasledovať aj Klan Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #narodeniny #Salma Hayek #torta #promo #Selma #The Eternals

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...