Sláva prišla rýchlo a skoro, privykla som si na ňu, hovorí Dara Rolins

Adela Vinczeová si do svojej talkshow Trochu inak s Adelou tentoraz pozvala speváčku a influencerku Daru Rolins.

22.10.2021 13:00
dara rolins Foto: ,
Speváčka a influencerka Dara Rolins.
debata (1)
Na Instagrame Daru Rolins sleduje 670 000 ľudí a svojimi príspevkami nielen inšpiruje, ale aj provokuje. V Divadle L+S porozprávala moderátorke Adele Vinczeovej aj o tom, ako prežívala slávu v detstve, o svojich podnikateľských aktivitách aj o tom, ako sa z nej stala vlastná značka (video).
Video
Zdroj: RTVS

Ako Dara pred kamerami priznala, rodičia jej dávali od detstva veľkú slobodu, lebo vedeli, že so slávou, ktorá prišla u nej už v rannom veku, vie zaobchádzať. „Moji rodičia mi dávali slobodu, oni vedeli, že s ňou viem zaobchádzať. Boli si istí, že mi z toho ‚neprepne‘… Tým, že sláva prišla tak rýchlo a skoro, som si na ňu privykla a už mi prišlo normálne, keď ma ľudia na ulici spoznávali, potľapkávali, stískali ma ako plyšového medvedíka, bolo to milé.“

Ako ešte Dara dodala, najhoršie sú nenaplnené ambície rodičov, ktorí svoje deti do tlačia do niečoho, na čo nemajú. „Ak robí človek to, pre čo je vyvolený, ide všetko prirodzene a ľahko,“ dodala.

Pozvanie do Divadla L+ S prijala okrem Dary Rolins aj psychologička Veronika Stočesová, ktorá porozpráva o psychoterape­utickej práci s obeťami domáceho násilia, aj s násilníkmi. Tretím hosťom bude Michal Novák, chovateľ hovädzieho dobytka, s ktorým bude Adela hovoriť o etickom chove zvierat. Hudobným hosťom je duo Ukitas.

Trochu inak s Adelou si v premiére pozrite v piatok o 21.45 h na Dvojke.

Nedávny rozhovor Dary Rolins pre Pravdu si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Dara Rolins #Trochu inak s Adelou

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...