Poriadne ostrý súboj sa odohrá pri pečení chleba. Jednoduché či ťažké zadanie? Ako pre koho… Porotkyne šou, Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová, budú pri posudzovaní upečených chlebíkov nekompromisné. Čo si budú pri ich hodnotení všímať a akým chybám by sa mali finalisti rozhodne vyhnúť?
Petra Tóthová opisuje, na čo si dá pri hodnotení zvlášť veľký pozor: „Ako znie, keď sa do chleba zareže nôž, či sú v ňom jemné alebo veľké bublinky, či sa vráti do pôvodného tvaru, keď doň jemne zatlačím.“ Druhá porotkyňa, Jozefína Zaukolcová, o čosi prísnejšie dodáva. "Nechcem vidieť spálený chlieb, ale ani taký, ktorý má vo vnútri čosi mokré a ťažké, nebodaj hutnú striedku. Viac si pozrite vo videu.
V nedeľu večer sa v šou Pečie celé Slovensko rozlúčime už s tretím finalistom. Počas desiatich týždňov v nej predstavujú svoje cukrárske a pekárske zručnosti súťažiaci, ktorých čaká pred kamerami ešte množstvo náročných výziev, než sa trojica najúspešnejších z nich dostane do masterfinále.
Čítajte viac Muži sú skôr cukrári-inžinieri! Čo to znamená? Vysvetľuje porotkyňa šou Pečie celé SlovenskoAko sa finalistom bude dariť pri plnení výziev si pozrite v nedeľu o 20:30 na Jednotke.