Vianočný hit, na ktorý čakal celý svet? Ed Sheeran a Elton John spievajú Merry Christmas

Britskí speváci Ed Sheeran a Elton John spoločne naspievali vianočné dueto s názvom Merry Christmas.

05.12.2021 12:05
646188955 Foto:
Záber z videoklipu Merry Christmas - skladbu zložili a naspievali Ed Sheeran (vpravo) a Elton John.
debata

Podľa stávkových kancelárií je jedným z favoritov na hudobný hit tohtoročných Vianoc. Hudobníci, ktorých delí viac ako 40 rokov, v klipe majú červenozelené „vianočné“ oblečenie, spievajú pri červenom klavíri vo vianočne vyzdobenej obývacej izbe alebo sa prechádzajú po snehu na saniach. Sheeran si robí žarty aj na svoj účet, keď sa v jednom momente snaží pôsobiť ako „sexy“ pomocníčka Santa Clausa.

Melódiu spoločne napísali John a Sheeran, podľa časopisu Rolling Stone pre tohtoročné Vianoce vytvorili celkom tri piesne. Zverejneniu klipu predchádzalo niekoľko upútaviek, v ktorých odkazovali na staršie vianočné hity alebo scénu z filmu Láska nebeská.

Výťažok z predaja singlu počas sviatočného obdobia si rovným dielom rozdelí charitatívna organizácia oboch hudobníkov. Sheeranova Suffolk Music Foundation finančne podporuje mladých hudobníkov do 18 rokov, napríklad príspevkom na nákup hudobných nástrojov. The Elton John AIDS Foundation organizuje vzdelávacie programy, snaží sa o prevenciu choroby AIDS a podporuje ľudí nakazených vírusom HIV.

Singel Merry Christmas sa bude uchádzať o pozíciu najobľúbenejšej piesne tohtoročných Vianoc. Konkurujú mu ale aj nové piesne od Adele, skupiny ABBA alebo LadBabyho.

debata chyba
Viac na túto tému: #Elton John #Ed Sheeran #Vianoce #skladba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...