Adela vtipne zhodnotila televízne rozprávky z 90-tych rokov: Všetko nasvietené na zeleno a všade...

Aj herec Vlado Kobielsky prijal pozvanie zasúťažiť si v šou Milujem Slovensko, dostal sa do tímu Adely Vinczeovej. Pred kamerami tejto súťažnej šou nebol po prvý raz.

15.12.2021 13:30
Moderátorka Adela Vinczeová v šatách od Borisa... Foto:
Moderátorka Adela Vinczeová.
debata (3)

46-ročný herec má však štúdio, kde vzniká spomínaná šou, spojené nielen s reláciou Milujem Slovensko. „Pred 20-timi rokmi som tu robil všetky tie inscenácie, rozprávky a povesti,“ zaspomínal si na minulosť herec. „To boli rozprávky z 90-tych rokov, kde bolo všetko nasvietené na zeleno, odvšadiaľ šiel dym a herci mali strašidelné kostýmy?,“ s úsmevom zareagovala kapitánka tímu. A Kobielsky to potvrdil (video).

Video
Zdroj: RTVS

V tom čase si zahral napríklad vo filme Kovladov dar (1998), Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (1997), Spiaca krásavica a Železný princ (1993) a v ďalších. „V jednej povesti som napríklad hral študenta, ktorý sa zrazu ocitol v stredoveku, mal som dlhé vlasy a brnenie,“ zaspomínal si.

Ďalšie spomienky Vladimíra Kobielskeho, ale najmä výkony nielen jeho, ale aj ďalších súťažiacich v šou Milujem Slovensko, si pozrite v piatok 17. 12. o 20:30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Kobielsky #Milujem Slovensko #Adela Vinczeová

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...