Jasným víťazom Superstar je Adam Pavlovčin. Jeho talent ohúril divákov aj porotu

Posledný predvianočný víkend priniesol záver viacerých televíznych šou, ktoré lákali k obrazovkám divákov počas uplynulých mesiacov. Vyvrcholenia sa dočkala aj Superstar. Pozná meno svojho víťaza.

20.12.2021 11:20
adam Foto:
Spevák Adam Pavlovčin sa stal víťazom Superstar 2021.
debata (8)

Azda ani veľmi neprekvapí, že triumf a spolu s ním aj šek na 75-tisíc eur oslavoval v nedeľu tesne pred polnocou spevák Adam Pavlovčin, finalista, ktorý od prvého momentu patril medzi horúcich favoritov speváckej súťaže. Jeho výkony oceňovala porota, ale aj televízni diváci. Tí napokon svojimi hlasmi jasne rozhodli.

Pavlovčin si počas finálového večera pripravil tri skladby. Okrem hitu Arcade od Duncana Laurenca a skladby Skin od umelca známeho ako Rag'n'Bone (s ktorou zaujal už na kastingu) predviedol aj vlastnú interpretáciu skladby Láska od Marcela Palondera.

zväčšiť Spevák Adam Pavlovčin a jeho sestra Radka... Foto: GWUZD PAVEL / Night Star / Profimedia
648704828 Spevák Adam Pavlovčin a jeho sestra Radka Pavloviínová.

Pavlovčin, ktorý je podľa mnohých vyzretým spevákom a zároveň aj šoumenom, ktorému nie je cudzie pred kamerami tancovať alebo predvádzať originálne outfity, je bratom Radky Pavlovčinovej – herečky, ktorá sa objavila vo filmoch ako Rafťáci, Cez prsty a najviac ju preslávil seriál Ulica.

superstar 2021, superstar, Čítajte viac Superstar je na svojom konci! Ako sa finalisti lúčia so šou, ktorá im zmenila život?

Okrem Pavlovčina sa v nedeľňajšom finále predstavili aj Elizabeth Kopecká, Nikolas Bitkovskij a Katarína Stohrová. Tí sa v rovnakom poradí umiestnili aj za prvým Pavlovčinom.

Aktuálny ročník speváckej súťaže Superstar znovu pred kamerami spojil porotu v zložení Monika Bagárová, Patricie Pagáčová, Leoš Mareš, Marián Čekovský a Pavol Habera. Moderátorkou nedeľňajšieho finálového večera bola speváčka Ewa Farna.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #spev #víťaz #Superstar #triumf #Adam Pavlovčin

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...