Koleník, Kostková či Vajdová - české aj slovenské hviezdy spojí filmová novinka

Komédia V lete ti poviem, ako sa mám sa v slovenských kinách objaví na Valentína.

11.01.2022 10:39
 DSC9502-Edit Foto:
Slovenská herečka Dominika Morávková (vľavo) a jej rumunská kolegyňa Dana Rogoz pri nakrúcaní filmu V lete ti poviem, ako sa mám.
debata

Tvorcovia novej filmovej „evitovky“, ktorá prichádza po kinohitoch Všetko alebo nič a Príliš osobná známosť, zverejnili v pondelok trailer tretej celovečernej snímky nakrútenej na motívy knižného bestselleru Evity Twardzik.

V hlavných úlohách filmu režisérky Marty Ferencovej sa predstavia slovenské i české herecké hviezdy, diváci tiež budú mať možnosť spoznať trio rumunských protagonistov. Nová komédia bude mať slovenskú distribučnú premiéru počas valentínskeho týždňa – 17. februára.

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojím šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými synmi – dvojčatami. Keď sa po rokoch nečakane objaví Elina bývalá láska Dávid (Ján Koleník), prechádza jej manželstvo ťažkou skúškou dôvery.

LUK 6200 Čítajte viac Koleník s očarujúcou Havlovou v Prahe, Vášáryová i Marcinková si s nimi štrngli na diaľku

Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, ktoré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #film #trailer #Evita Twardzik

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...