Cruisa by vytlačil na 'benčpres' a zjedol na večeru! Nový Jack Reacher má svaly, pri ktorých zabehne

Na plátnach kín slávnu postavu vojnového veterána stvárnil Tom Cruise. Príbeh Jacka Reachera, ktorý miluje najmä americký čitateľ noviel od Lee Childa, sa však dočkal návratu. A hlavného hrdinu, ktorý je vraj všetkým, čím Cruise nikdy nebol.

04.02.2022 00:00
TV Reacher Foto:
Herec Alan Ritchson ako Jack Reacher v scéne z nového seriálu Amazon Prime pod názvom "Reacher."
debata

Na obrazovkách Amazon Prime bude mať už v piatok premiéru nová osemdielna séria o Reacherovi, v ktorej hlavnú rolu tvorcovia zverili hercovi Alanovi Ritchsonovi. Ten už v čase nakrúcania pútal pozornosť filmových (aj knižných) fanúšikov a mnohí si sľubovali najmä vizuálnu vernosť knižnému predobrazu fyzicky takmer neporaziteľného, no psychicky nie vždy vyrovnaného Reachera.

zväčšiť Herec Tom Cruise ako Jack Reacher vo filme v... Foto: koláž: Profimedia/Amazon Prime
pjimage Herec Tom Cruise ako Jack Reacher vo filme v roku 2012 (vľavo) a herec Alan Ritchson ako Jack Reacher v seriáli Reacher (2022).

Tridsaťdeväťročný Ritchson, ktorého si diváci môžu pamätať napríklad z filmu Hry o život alebo Teenage Mutant Ninja Turtles, sa pre rolu vypracoval do neuveriteľnej fyzickej formy. Aj pred štartom nakrúcania, ktoré sa začalo v máji minulého roka, patril do skupiny vyšportovaných a svalnatých hereckých hviezd. Jeho ďalšie účinkovanie vo filme si však vyžiadalo prípravu ešte dôslednejšiu a tréning ešte tvrdší.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alan Ritchson (@alanritchson)

Ritchson, ktorému po premiére novinky prorokujú nárast fanúšikov a tiež ponúk v akčnom žánri, viackrát zverejnil na svojom konte na Instagrame zábery, kde pózuje po tréningu nahý do pol pása. Jeho muskulatúru by mu mohli závidieť aj profesionálni športovci či zápasníci.

Fyzický vzhľad je pritom jedna z vecí, ktorá by mohla uspokojiť fanúšikov príbehov o Jackovi Reacherovi od Lee Childa, keďže v čase vzniku dvojice filmov (s hercom Tomom Cruisom) ortodoxní fanúšikovia vyčítali Cruiseovi aj to, že zďaleka nepripomína ich hrdinu, ako ho opisujú v knihách. Vtipný komentár k stvárneniu Ritchsona mal aj portál Cnet.com. „Cruise si kedysi od fanúšikov románov zlízol kritiku za zlomok veľkosti svalnatého monštra opísaného Childom. Tentokrát Ritchson, ktorý si predtým zahral ako superhrdina Hawk v seriáli Titans, vyzerá, že by mohol Cruisa vytlačiť na benchpresse a potom ho zjesť,“ píše autor textu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alan Ritchson (@alanritchson)

To, či nový seriál uspokojí aj kritiku, sa dozvie divácka verejnosť už v najbližších hodinách, keďže po premiére seriálu sa internet zaplní názormi a komentármi na nové spracovanie osudov Jacka Reachera. Okrem svalovca Ritchsona si v seriáli zahrali aj Kristin Kreuk, Bruce McGill či Hugh Thompson.

Video
VIDEO: Premiéra seriálu Reacher. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #seriál #tréning #svaly #Amazon Prime #Alan Ritchson #Jack Reacher

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....