Narkobarónka Vergara? Kolumbijská kráska už filmuje, toto sa skončí... dvoma ranami

Ešte v novembri minulého roka oznámila streamovacia platforma Netflix, že plánuje nakrútiť príbeh jednej z najslávnejších žien, aké kedy boli zapojené do drogového biznisu. Hlavnú rolu zverili tvorcovia herečke Sofii Vergare.

09.02.2022 00:00
vergara Foto:
Herečka Sofia Vergara.
debata

Hviezda komediálneho seriálu Moderná rodinka sa ujala úlohy Griseldy Blanco – ženy, ktorú prezývali tiež Krstná mama, Čierna vdova či La Madrina. Blanco vytvorila jeden z najväčších drogových kartelov a bola údajne priekopníčkou nelegálneho obchodu s pašovaním kokaínu z Južnej Ameriky do oblasti amerického Miami.

Herečka Sofia Vergara v šatách Vera Wang.
Kolumbijská diva Sofia Vergara vie, čo jej...
+8Herečka Sofia Vergara predviedla na premiére...

Netflix už pred pár týždňami zverejnil prvý záber 47-ročnej herečky v podobe Blancoovej – teraz sa podarilo paparazzom zachytiť pôvabnú televíznu hviezdu v jej „novej podobe“ počas nakrúcania jednej zo scén. Zo záberov je zjavné, že ide o vypätý moment scény vpadnutia do domu, v ktorom sa skrývajú útočníci. Vergara celý čas stojí pred dverami a chráni sa, aby práve ona neskončila ako obeť streľby.

Video
VIDEO: Nakrúcanie seriálu Griselda s herečkou Sofiou Vergarou. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

V skutočnom živote sa jej však stalo presne toto – hoci už mala za sebou niekoľko dekád dlhú „kariéru“ a na rôznych kontách údajne miliardy dolárov z obchodovania s drogami. Griseldu zastrelili ako 69-ročnú v roku 2012 dvoma ranami počas toho, ako nakupovala v mäsiarstve v kolumbijskom Medellíne. Či aj toto obdobie zachytí pripravovaný seriál, nie je zatiaľ jasné.

Joe Manganiello Čítajte viac Krásavec z filmu Magic Mike oslavoval 45! Sofia Vergara na manžela nezabudla, takto si užili večer

Životný príbeh Griseldy fascinuje filmárov a televíznych tvorcov už nejaký čas. Vergara ani nebude prvou známou hviezdou, ktorá narkobarónku stvárnila. V roku 2018 mal premiéru na televíznom kanáli Lifetime film Cocaine Godmother, v ktorom hlavnú úlohu stvárnila Catherine Zeta-Jones. V roku 2020 ohlásili tiež prípravu projektu s Jennifer Lopezovou ako Griseldou, z tohto projektu však pravdepodobne zišlo alebo je odložený na neurčito.

Pri všetkých troch projektoch sa však ozvali aj hlasy verejnosti, ktoré kritizujú fakt, že tvorcovia vybrali známe tváre krásnych žien a ani jedna z herečiek nemá so skutočnou podobou Griseldy veľa spoločného.

Pamätáte si slovenské celebrity, ktoré mali problém so zákonom?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Sofia Vergara #netflix #mall.tv #Griselda

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...