Oscary čaká zmena, aká tu doteraz nebola! S úbohou sledovanosťou má zatočiť táto trojica moderátoriek

Po troch rokoch odovzdávania filmových cien Oscar bez moderátora chcú organizátori galavečera dohnať stratený čas.

16.02.2022 09:32
debata (4)

Tohtoročným 94. udeľovaním cien americkej filmovej akadémie prevedú divákov hneď tri: herečky Amy Schume, Regina Hall a Wanda Sykes.

zväčšiť Zľava: Regina Hall, Amy Schumer a Wanda Sykes -... Foto: SITA/AP
Oscars-Hosts Zľava: Regina Hall, Amy Schumer a Wanda Sykes - moderátorky udeľovania Oscarov.

„Tohtoročná prehliadka je predovšetkým o zjednotení milovníkov filmu,“ uviedol Packer. „Je príznačné, že sme dali dohromady trojicu najdynamickejších a najzábavnejších žien s veľmi odlišným komediálnym štýlom,“ dodal.

Usporiadatelia dúfajú, že ich show dosiahne vyššiu sledovanosť, ktorá sa vlani ocitla na historickom minime. Okrem hviezdnych moderátoriek to chcú dosiahnuť rozšírením počtu nominácií v kategórii najlepší film na desať. Akadémia tiež verí, že sa jej podarí zvýšiť záujem prostredníctvom hlasovania na sociálnych sieťach v kategórii „divácky obľúbený film“, ktorá bude vyhlásená v priebehu slávnostného večera. Filmoví fanúšikovia majú aj tento rok možnosť vyhrať zájazd na ceremoniál do Los Angeles.

thequint-2021-12-a612aa07-ee0e-4f2d-aa5e-0d04006d8f47-hfr46567 Čítajte viac Najviac želiezok v oscarovom ohni má Jane Campionová

Je to prvýkrát, čo sa moderovanie Oscarov ujmú tri ženy. Traja moderátori či moderátorky naposledy sprevádzali odovzdávaním najslávnejších filmových cien sveta pred 35 rokmi, pripomína AP.

Awards Season 2022 Čítajte viac Oscar? Možno nabudúce! Internet vtipkuje na účet Lady Gaga, tu sú TOP memečká

Slávnostné vyhlásenie víťazov je plánované na 27. marca. Je to neskôr, než je obvyklé, aby udalosť nezasahovala do olympijských hier v Pekingu. Ceremoniál sa bude konať tradične v divadle Dolby Theatre v Los Angeles.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Oscar #Oscar 2022

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...