Krásnej moderátorke Let's Dance ide karta! Hviezdi v seriálovej novinke Markízy, aj v hite konkurencie

V nedeľu večer absolvovala svoju veľkú premiéru Martina Zábranská, ktorá spolu s Viktorom Vinczem sprevádzala divákov priamym prenosom šou Let's Dance.

11.03.2022 10:00
zábranská Foto:
Moderátorka šou Let´s Dance, herečka Martina Zábranská.
debata

Jej hlas už mohli diváci počuť aj z rozhlasového éteru, kde moderuje pod prezývkou Maca. 27-ročná herečka a moderátorka sa tak stala počas víkendu súčasťou sledovanej šou, ktorá sa na obrazovky Markízy vrátila po piatich rokoch v siedmej sérii. Ale Zábranská je aktuálne súčasťou hneď dvoch seriálov, diváci ju tak môžu spoznať nielen ako moderátorku, ale aj ako herečku.

Martina Zábranská ako moderátorka šou Naj škola...
Moderátorka šou Let´s Dance, herečka Martina...
+6Tvorcom sa podarilo trafiť ústredne duo. Chémia...

Sympatickú hnedovlásku sme videli v prvej časti seriálovej novinky na Markíze s názvom Svätý Max, v ktorej stvárňuje policajtku Evu, ktorá je zároveň aj šéfkou amatérskeho zboru farníkov. Pred kamerami si tak oblieka policajnú uniformu, v ktorej padla do oka hlavnému hrdinovi novinky v podaní herca Vincenta Navrátila.

zväčšiť Martina Zábranská v seriáli Svätý Max. Foto: Markíza
zábranská Martina Zábranská v seriáli Svätý Max.

Navyše, stala sa aj súčasťou seriálového hitu RTVS s názvom Priznanie, v ktorom stvárňuje postavu Vanesy – dcéry majiteľa bazáru s autami (Ivan Krúpa), ktorý svoju jedinú dcéru nadovšetko miluje. Jeho pochybné obchody ho však dobiehajú a Vanesa je v nebezpečenstve. Otec sa ju snaží chrániť, temperamentná mladá žena sa však odmieta podvoliť otcovým želaniam. S Vanesou sa však diváci rozlúčia už v nedeľu, kedy RTVS odvysiela poslednú časť Priznania.

zväčšiť Robert Sipos a  Martina Zábranská v seriáli... Foto: RTVS
sipos Robert Sipos a Martina Zábranská v seriáli Priznanie.

Už onedlho sa Zábranská predvedie aj v ďalšej novinke. Herečka sa postavila pred kamery rozprávky s názvom Zakliata jaskyňa, ktorá sa do kín dostane 2. júna 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martina Zábranská

+ Život je niekedy komplikovaný, avšak nemusíte mať strach.
Budúce finančné úspechy sa začínajú malými,...

+ Vyvážená strava je základom pre dobré zdravie a dlhodobú pohodu.
Neplačte nad rozliatym mliekom, pokúste sa...