Málo vášne a erotiky v druhom Bridgertone? Hlavný hrdina má jasnú odpoveď

Pre obrovský úspech nakrútili tvorcovia seriálu Bridgerton už druhú sériu a dohodli sa aj na vzniku ďalšej. Tá aktuálna však vyvolala v odozvách divákov niekoľko výhrad. Jednou z nich je absencia sexuálnych scén.

04.04.2022 00:00
Simone Ashley a Jonathan Bailey Foto: ,
Herecká dvojica Simone Ashley (vľavo) a Jonathan Bailey pózujú fotografom na svetovej premiére Bridgerton - druhej série.
debata

Kým v prvej sérii, príbehu sústredenom na milostný príbeh Daphne Bridgertonovej a fešného vojvodu, sa to erotickými momentkami hemžilo, v „dvojke“ boli na ne filmári skúpi. Hlavný hrdina príbehu, britský herec Jonathan Bailey, však bráni toto rozhodnutie.

"To, o čo prídete v sexuálnych scénach, získate hlbším ľudským porozumením, ktoré snáď obohatí svet, takže budúce intímne scény nebudú tou tou najvýraznejšou črtou a vy sa o ne nebudete musieť toľko opierať,“ citoval herca portál USA Today. Podľa Baileyho je správne, ak publikum neustále prekvapujete a udržiavate ho v strehu.

Herečka Golda Rosheuvel na svetovej premiére...
Herečka Simone Ashley v kreácii Gucci na...
+6Herečka Joanna Bobin v kreácii Vivienne Westwood.

Z jeho slov však mnohí nadobudli dojem, že možno práve v tretej sérii, ktorá sa na obrazovkách neobjaví skôr ako o rok, sa znovu zástupcovia Netflixu rozhodnú trošku pritlačíť „na pílu“ s erotickými scénami pred kamerou.

bridgerton, Čítajte viac Prvá séria bola senzácia a čo druhá? Netflix to tentokrát poriadne pokašľal

Bailey sa ocitol v centre príbehu druhej série Bridgerton ako Anthony Bridgerton, ktorého očarí šľachtičná Kate Sharma, hoci pôvodný zámer je, aby sa oženil s jej sestrou. Podľa tvorcov sa snažili v príbehu vytvoriť množstvo sexuálneho napätia, no nechceli siahať po jeho príliš explicitných prvkoch. Bailey si myslí, že to malo svoj zmysel. „Bolo by nesprávne, keby sa Kate a Anthony dostali do fyzického stavu skôr než, ako to priniesol náš príbeh,“ vysvetlil. „A myslím si, že odmena je naozaj zaslúžená,“ doplnil ešte 33-ročný Bailey.

VIDEO: Aj Adam Bárdy by si mohol zahrať v Bridgertone, čo poviete?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #netflix #scéna #sexuálne scény #Bridgerton #Jonathan Bailey #mall.tv

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...