Pod sakom? Švédsky fešák (ne)skrýva ukážkovú formu... ale nehanbil sa nikdy, toto ste tušili?

Patrí medzi najsexi hercov Hollywoodu a svoju povesť si celkom starostlivo buduje. Napríklad aj formou v najnovšom veľkolepom historickom hite.

21.04.2022 00:00
Alexander Skarsgard Foto: ,
Herec Alexander Skarsgard, hlavný hrdina filmu The Northman.
debata

Herca Alexandra Skarsgarda môžu diváci už niekoľko dní aj v slovenských kinách vidieť v novinke Severan. Režisér Robert Eggers obsadil fešného Švéda, ktorý už roky žije v USA, do ústrednej úlohy vikingského princa, ktorý sa vracia po rokoch prežitých v útrapách, aby pomstil smrť svojho otca. Aj samotné filmové plagáty či fotografie zo snímky naznačujú jasne – Skarsgard sa pre rolu vo filme opäť ponoril naplno do prísneho a tvrdého tréningu.

zväčšiť Herec Alexander Skarsgård na zábere z filmu The... Foto: SITA/AP, Aidan Monaghan/Focus Features via AP
Herec Alexander Skarsgård na zábere z filmu The Northman. Herec Alexander Skarsgård na zábere z filmu The Northman.

Takmer dvojmetrový blondiak sa zmenil na dlhovlasého divocha so svalmi ako z ocele. Niekto by mohol nájsť aj podobnosť, či skôr inšpiráciu v niekdajšej podobe barbara Conana. Samozrejme, americko-švédsky herec nedisponuje až takými obrovskými svalmi, jeho forma je však závideniahodná.

Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban...
Herec Alexander Skarsgard, hlavný hrdina filmu...
+6Manželia Emilie Livingston a Jeff Goldblum...

Skarsgard v auguste oslávi 46. narodeniny, ale zdá sa, že tvrdá disciplína a pravidelné trénovanie sa mu vyplácajú. Aj popri vážnych a kritikmi oceňovaných úlohách sa mu totiž darí udržiavať si status sex-symbolu a starostlivo udržiavaného moderného muža.

Jeho skalní fanúšikovia možno vedia, že herca možno nájsť na známej filmovej databáze ImDB.com na fotografii bez nohavíc. Tá vznikla pri ceremoniáli vyhlásenia cien MTV Movie Awards pred pár rokmi.

TV Reacher Čítajte viac Cruisa by vytlačil na 'benčpres' a zjedol na večeru! Nový Jack Reacher má svaly, pri ktorých zabehne

Stalo sa to v čase, keď Skarsgard nakrútil snímku Tarzan (aj v nej trávi veľa času hore bez) a chcel vraj tromfnúť svojho kolegu Zaca Efrona. „Tiež som sa rozhodol, že ukážem trochu kože, ale nemohol som prísť bez trička – to urobil rok predtým Zac Efron. Tak som si dal dolu nohavice, pretože to je rovnako sexy,“ komentoval nedávno fešný blondín.

Galériu z premiéry Severana, ktorá sa konala pred pár dňami v Los Angeles, si pozrite vyššie, pridávame aj videá, ktoré stoja za to.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa IMDb (@imdb)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #forma #svaly #Alexander Skarsgard #Severan

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...