Geislerová ako prezidentka vyzerá fakt elegantne. Ale štýl bokom, hľadá lásku!

Vo filmografii herečky Anny Geislerovej sa nenachádza až toľko romantických titulov. Ten najnovší má však ambíciu byť prekvapením na viacerých frontoch.

11.05.2022 00:00
Anna Geislerová Foto:
Herečka Anna Geislerová ako prvá česká prezidentka na zábere z filmu Prezidentka.
debata

Nový romantický film režiséra Rudolfa Havlíka dostal názov Prezidentka a ako už naznačuje, jeho hlavnou postavou bude práve hlava štátu. V tomto prípade žena v podaní Anny Geislerovej. Známa a oceňovaná česká herečka rolu prijala s tým, že v nej našla presne to, čo si podľa nej podobná funkcia aj charakter vyžadujú.

Herečka Anna Geislerová ako prvá česká...
Herec Ondřej Vetchý.
+2Herečka Anna Geislerová ako prvá česká...

„Pre mňa bolo veľmi dôležité vedieť, že Kateřina bytostne cíti potrebu niečo meniť a pomáhať,“ hovorí herečka o svojej postave. Nápad na ňu dostal režisér Havlík už v roku 2016 a vraj od prvého momentu vedel, že ju musí hrať práve držiteľka niekoľkých Českých levov. „Nikdy som nepremýšľal o nikom inom. Chceli sme spolu zase pracovať a Anin talent, esprit a šarm sú pre túto rolu ako stvorené," vysvetlil Rudolf Havlík.

Hlavné úlohy vo filme Prezidentka stvárnila... Foto: Magicbox Slovakia
Anna Geislerová a Ondřej Vetchý Hlavné úlohy vo filme Prezidentka stvárnila Anna Geislerová a Ondřej Vetchý.

Okrem Geislerovej sa vo filme objaví napríklad aj slovenský herec Juraj Loj. Hlavnú mužskú rolu však tvorcovia zverili Ondřejovi Vetchému. „Spolupráca s Ondrom je vždy skvelá. Je to špecifický človek, ale skvelý partner, s ktorým se dosť nasmejeme. Dokáže takým svojím zvláštnym spôsobom povzbudzovať, je mi s ním prosto dobre,“ opísala pre médiá Geislerová, pri ktorej podobe v novom filme si dali záležať aj v rámci kostýmov.

Andrea Čunderlíková Čítajte viac Krásna Ina z Nemocnice na kraji mesta má 70! Výzorom pútala Čunderlíková pozornosť mnohých režisérov

Na jednom z prvých záberov je česká hviezda zachytená v elegantnom červenom kostýme a pôsobí naozaj veľmi elegantne a štátnicky. O kostýmy v štýle prezidentského šatníka sa postarala známa česká dizajnérka Taťána Kovaříková a inšpiráciou boli zjavne modely svetových političiek, ale tiež dám z kráľovských rodín – napríklad dánskej princeznej Mary či britskej vojvodkyne Kate.

Aké budú Geislerovej ďalšie podoby naznačuje trailer, bližšie si ich však budú musieť diváci pozrieť v kinách – film príde do nich v posledný júnový deň. A keď si prezriete jednotlivé šaty, potom sa už môžete sústrediť na romantiku…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Anna Geislerová #prezidentka #romantický film

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...