Motorka či zbraň? Čo bolo pre Janu Kolesárovú väčším problémom v seriáli Polda?

Ako Táňa Hošková je slovenská herečka pôvabnou ozdobou úspešného českého kriminálneho seriálu Polda. Herečku Janu Kolesárovú čakalo v piatej sérii nakrúcanie vskutku dobrodružné. Do ruky dostala zbraň, aj osedlala motorku...

22.05.2022 14:00
kolesárová Foto:
Jana Kolesárová pred kamerami v seriáli Polda.
debata (6)

Na policajnom oddelení vrážd dôjde aj na Táňu. Tá musí prejsť previerkami, inak by sa s funkciou vedúcej oddelenia mohla tiež rozlúčiť. Musí tak zvládnuť fyzické testy, streľbu a tiež vedieť skrotiť motorku. "S motorkou som už mala nejaké skúsenosti z iného natáčania, takže ťažšia pre mňa určite bola zbraň. Strieľanie ma dosť znervózňovalo,“ priznala po nakrúcaní Kolesárová. "K mojim adrenalínovým vášňam nepatrí ani náhodou. Obzvlášť, keď priamo pred vami v tej chvíli sedia dvaja kameramani. Takže pocit z toho natáčania nebol úplne príjemný,“ prezrádza Kolesárová, ako sa natáčali scény na strelnici.

zväčšiť Jana Kolesárová  v poslednej sérii seriálu Polda. Foto: Prima
Polda 8 Jana Kolesárová v poslednej sérii seriálu Polda.

"Do samotného terča, ktorý Táňa zasiahne, strieľal skutočnými nábojmi len legitimovaný profesionál.“ Sama herečka by sa do takýchto akcií rozhodne nepustila, aj keď vedľa nej stál kolega David Matásek ako Polda Michal Bříza. "David mi v strieľaní radil asi tak, ako radí herec herečke,“ smeje sa seriálová Táňa.

Premiérové časti piatej série Poldu prináša slovenským divákom kanál Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Polda

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...