Madonna už našla herečku, ktorá si ju zahrá v životopisnom filme: Toto je ona!

Už niekoľko mesiacov sa hovorí o životopisnom filme speváčky Madonny. Jedným zaujímavým faktom je, že režírovať ho chce samotná "hlavná hrdinka", druhým potom, samozrejme, meno hlavnej predstaviteľky. Mesiace hľadania sa možno skončili...

09.06.2022 00:00
madonna2011 Foto:
Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s hollywoodskymi vlnami.
debata

Tvorcovia údajne dlho nevedeli, kto by mohol stvárniť slávnu popovú ikonu vo filme o štarte jej speváckej kariéry, prvých úspechoch a svetovej megasláve. Svoje stvárnenie hľadala samotná Madonna a údajne nebola presvedčená ani pri jednej herečke. Teraz sa to možno zmenilo.

Ako informoval magazín Variety, rolu vraj ponúkli herečke Julii Garnerovej – hrdinke úspešných seriálových hitov Inventing Anna či Ozark. Talentovaná blondínka púta pozornosť hollywoodskeho sveta už nejaký ten rok a svojimi televíznymi úlohami presvedčila o tom, že má nepochybne obrovský talent. Či to bude stačiť aj na stelesnenie kráľovnej popu, tak aby bola spokojná samotná Madonna, sa možno ukáže už o pár mesiacov.

zväčšiť Julia Garner naozaj pripomína ikonu hudobnej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
najlepšie líčenie a účesy, MET Gala, Julia Garner Julia Garner naozaj pripomína ikonu hudobnej scény Madonnu - takto sa objavila na akcii MET Gala.

Garner nebola jedinou voľbou tvorcov, viaceré zdroje tvrdia, že sa špekulovalo napríklad o menách ako Florence Pugh, Emma Laird či Sydney Sweeney.

Všetky uchádzačky o úlohu museli prejsť náročným konkurzom, ktorý zahŕňal hodiny tanečných tréningov aj spevácky tréning so samotnou Madonnou. Tvorcovia sa ozvali práve Garnerovej, ale Variety tiež upozorňuje, že blondínka, ktorá na niektorých záberoch naozaj popovú ikonu pripomína, ešte neprijala.

Speváčka Madonna na zábere z roku 1989. Je...
Speváčka Madonna v roku 1997 predvádzala mierny...
+6Speváčka Madonna v roku 1998 a jej etno-imidž.

Okrem Garnerovej sa už objavilo v súvislosti s pripravovaným filmom o speváčke Madonne aj meno herečky Julie Foxovej. Tú vraj plánujú obsadiť do role Debi Mazarovej, komičky a herečky – Madonninej najlepšej kamarátky a niekdajšej spolubývajúcej v New Yorku v období 80-tych rokov.

Video
VIDEO: Madonna a jej mladučký milenec vyrazili na večeru, v obliehaní objektívov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #životopis #Madonna #rola #Julia Garner

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...